Evenementen nieuws

Het Laatste evenementen nieuws uit Nederland en België

za30072016

Laatste update12:08:23 PM

er zijn 145 Bezoekers

                                         

Back U bevindt zich hier: Home Festival VRIJDAG 14 JUNI LIVE IN MONTFOORT KILLER QUEEN
donderdag, 23 mei 2013 08:36

VRIJDAG 14 JUNI LIVE IN MONTFOORT KILLER QUEEN

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

DE NUMMER 1 TRIBUTE QUEEN BAND VAN DE WERELD!!

Meer dan 20 jaar na het overlijdend van zanger Freddie Mercury, is de nummer 1 Tribute Band 'Killer Queen' levendiger dan ooit. Killer Queen werd in 1993 opgericht en trad voor het eerst op in de London University. Het kan bijna geen toeval zijn dat begin jaren '70 de echte Queen hier ook voor de eerste keer live te zien was...De vier muzikanten en performers van Killer Queen bieden een nostalgische terugblik op het reportoire van dé popgroep van de 70'er jaren. Op het programma staan alle bekende hits zoals "Radio Gaga", "Another One Bites the Dust", "Somebody to Love", "I Want to Break Free", "We Are the Champions" en uiteraard "Bohemian Rhapsody"!

Maar niet alleen de muziek wordt op een sublieme manier ten gehore gebracht, Killer Queen weet ook de show zeer nauwkeurig na te bootsen. Een uitverkocht Ahoy zag in 2009 dat deze tribute band akelig dicht bij het origineel komt. Voor een groot gedeelte komt dat door frontman Patrick Myers, wiens gelijkenis met Freddy Mercury ronduit beangstigend te noemen is. Het gerucht gaat dat Patrick zelfs zijn gezicht heeft laten verbouwen om de ultieme Freddy Mercury te creëren.

Na Ahoy ( 10.000 bezoekers ), Oerrock ( 10.000 bezoekers ) en Paaspop ( 20.000 bezoekers ) komt Killer Queen hun Wembley concert spelen in Montfoort op vrijdag 14 juni. Met dit speciale optreden wordt het nieuwe autocross spektakel, wat op 15 juni plaats vindt op hetzelfde terrein, afgetrapt. Deze dag ( zaterdag 15 juni ) zullen ook de F1 en F2 stockkar racen worden gereden.

Op vrijdag 14 juni zullen ook Stage Fright en  Linda Kandt optreden.

LET OP!!!

Omdat voor het autocross spektakel een grote baan wordt gebouwd is de tent niet groter dan wat de organisatie kwijt kan en mag! dus een beperkt aantal kaarten!

vol = vol

Meer informatie via http://www.legendsinconcert.nl

email this page
Lees 2119 keer Laatst aangepast op donderdag, 23 mei 2013 08:45