Wittekruis Evenementenzorg

Evenementenzorg

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen, (sport)wedstrijden en festivals van adequate Eerste Hulp (EHBO) en medische zorg. Als leider in kwaliteit van zorg stemmen wij onze medische dienstverlening altijd af op de specifieke omstandigheden en risico’s van een evenement. Van dancefeest tot sportwedstrijd en van arena tot woonwijk. Met ons personeel en materiaal is ieder evenement of festival optimaal voorbereid. Wilt u EHBO-ers of ambulanceverpleegkundigen inhuren voor uw evenement, sportwedstrijd of festival? Neem dan contact met ons op.

Door onze ruime ervaring in de zorg staan wij garant voor een hoogwaardige kwaliteit van acute hulpverlening. Ons team van professionals bestaat uit ambulancemedewerkers en artsen in actieve dienst.  Daarnaast beschikken wij ook over gekwalificeerde EHBO-ers, ambulanceverpleegkundigen en artsen met aanvullende specialisaties. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold.

Witte Kruis Evenementenzorg

Als Witte Kruis Evenementenzorg leveren wij medische hulpverlening en EHBO op vele festivals, evenementen en sportwedstrijden in Nederland en België. Van het huren van enkele EHBO-ers tot volledige medische teams met mobiele units en geavanceerd medisch materiaal. Wij zijn o.a. door de Koninklijke Nederlandse Autosport Federatie (KNAF) aangewezen als prefered supplier voor hulpverlening bij autosportevenementen. Ook zijn wij medical partner van Circuit Zandvoort en verzorgen we alle medische hulpverlening bij evenementen en activiteiten op het circuit. Waaronder natuurlijk ook de Grand Prix van Zandvoort. Daarnaast hebben wij bijvoorbeeld ook een vaste samenwerking met Strong Viking en ondersteunen wij met onze EHBO-ers, ambulanceverpleegkundigen en artsen bij alle Strong Viking evenementen in Nederland en België.

Bekijk al onze referenties op: www.evenementenzorg.nl 

Op zoek naar volledige medische hulpverlening en ondersteuning bij een festival of evenement? Of wilt u EHBO huren op een wat kleiner evenement, sportwedstrijd of festival?
Of heeft u de juiste papieren om bij ons te werken? Bij Witte Kruis Evenementenzorg is het allemaal mogelijk.
Neem een kijkje op www.evenementenzorg.nl. Hier is nog veel meer informatie te vinden over evenementenzorg van Witte Kruis en kunt u direct contact met ons opnemen of digitaal een vrijblijvende offerte aanvragen.