Easy Tent Verhuur: Tentverhuur & Inrichting

Easy Tent Verhuur: Tentverhuur & Inrichting

Easy Tent Verhuur is dé specialist in Nederland als het gaat om tenten en de verhuur hiervan. Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige tenten zoals stretchtenten, partytenten, hexadome tenten, stertenten, crossover tenten, dome tenten, harmonicatenten, pagodetenten, opblaastenten, aluhallen en loungertenten. Daarnaast bieden we ook inrichting aan zoals vloeren, verlichting en nog veel meer! Kies voor een professionele tent voor uw zakelijke evenement of een opvallende tent voor uw feest of bruiloft; allemaal verkrijgbaar bij onze tenthuur. Bij Easy Tent Verhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.

Kies een tent met volledige inrichting bij onze verhuur

Uiteraard kunt u als particuliere en als zakelijke gebruiker tenten huren bij onze verhuur in Nederland. Wij verzorgen de tenthuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals netwerkborrels, zakelijke bijeenkomsten, jubilea en andere feestelijkheden. De tenten uit onze verhuur in Nederland zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en zijn van de beste kwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, stoelen, bars, heaters, vloeren en verlichting. Wij hebben naast een tent dus ook alle andere benodigdheden in de verhuur om van uw feest een onvergetelijke dag te maken. Huur dus nu het volledige interieur bij onze tenthuur!

Ontvang advies op maat

Wilt u een tent huren bij onze verhuur voor bijvoorbeeld een zakelijk evenement of een bruiloft? Dan zit u bij Easy Tent Verhuur helemaal goed! Wij geven advies over welke tenten uit onze verhuur in Nederland geschikt zijn voor uw evenement, bijvoorbeeld een dome tent of partytent. Heeft u nog andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van onze tenthuur staan voor u klaar en vertellen u graag meer over de soorten tenten, de verschillende formaten en de prijzen.

Contact
Easy Tent verhuur:

Celsiusweg 18G
6662 PX Elst (Gld)
Nederland

Contactgegevens:

Tel: 0481712303
Maurice Kniest:
0622407430
Ruud de Wilde:
0610445017
info@easytentverhuur.nl