FESTIVAK KOMT TERUG IN 2022 (ingezonden)

Fantastisch nieuws! Wat hebben we veel geduld moeten hebben. Maar in 2022 gaat het (eindelijk) gebeuren. Op 9 & 10 november vindt de spectaculaire 25e editie van Festivak plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Save the date!!

Na alle webinars, videocalls en virtuele bijeenkomsten is de behoefte aan de dynamiek, impact en rijke ervaring van Live groter dan ooit tevoren. Kleinschalig en grootschalig, zakelijk en publiek zal de evenementenbranche de katalysator zijn van de terugkeer naar normaal.

Er is dan ook nog nooit een beter moment geweest om als branche samen te komen. Na bijna twee jaar corona staat de evenementenbranche aan de vooravond van een ongekende opleving. Wij staan te popelen om weer de functie van verbinder te vervullen en jullie te verwelkomen. Festivak 2022 wordt een editie van weerzien; een editie die eer doet aan wat wij samen de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd.

Wij gaan de komende maanden aan de slag om een onvergetelijke jubileum editie te organiseren. Ben jij er ook bij op 9 & 10 november? Wij horen graag van je.

Bekijk de mogelijkheden