Wil jij het beste wat hardcore te bieden heeft zien en beleven? Dan moet je natuurlijk naar Masters of Hardcore 2019. Masters of Hardcore is het grootste indoor hardstyle festival van de wereld. Het zal je niet verbazen dat de Brabanthallen in ‘S-Hertogenbosch de locatie is van dit festival. Het is de vierde grootste evenementenlocatie van Nederland. Normaal gesproken worden hier conferenties, beurzen en tentoonstellingen gehouden, nu is het the place to be voor alle echte hardcore fans.

Line-up Masters of Hardcore 2019

Het grootste indoor hardstyle festival van de wereld word je niet zomaar. Dan moet je jezelf wel bewezen hebben met een aantal goede feesten. Dit is zeker het geval bij Masters of Hardcore en dat zie je terug in de geschiedenis van het festival en de line-up die er jaarlijks te zien is. Vanaf de eerste editie in 1995 trok dit festival zeer veel bezoekers. Zoveel zelfs dat de locaties snel te klein bleken te zijn.

MOH in de Brabanthallen 2019

Het festival groeide uit tot het grootse spektakel wat het nu is. De Brabanthallen zijn dan ook een uitstekende plek om de grote hoeveelheid hardcore liefhebbers te kunnen verwelkomen. De organisatoren hebben uiteraard weinig moeite om jaarlijks weer een zeer aansprekende line up voor het Masters of Hardcore festival samen te stellen. Alle toppers willen hier zeker aanwezig zijn.

Tickets voor Masters of Hardcore 2019

Wil je de volgende editie van Masters of Hardcore niet missen? Bestel dan je tickets via deze site. Wees er snel bij en voorkom dat je misgrijpt. De kaartverkoop voor dit festival gaat altijd snel. Let wel op, je moet minimaal 18 jaar zijn om dit festival te bezoeken. Bij twijfel moet je je kunnen legitimeren. De Brabanthallen zijn prima met het openbaar vervoer bereikbaar maar hebben ook voldoende parkeergelegenheid.