In het voorjaar van 2019 opent Hofclub Werken & Vergaderen een tweede locatie. Deze bevindt zich aan de Niels Bohrweg 121 in Utrecht. De locatie in het pand van UW op Lage Weide is ingericht met moderne en ruime vergaderzalen die alle mogelijkheden biedt voor meetings, trainingen en presentaties. Daarnaast zijn er diverse kantoorruimtes te huur en is er alle ruimte voor flexwerkers. De totale oppervlakte van de Utrechtse Hofclub bedraagt 2500 m2. Door de samenwerking aan te gaan met het Utrechtse participatiebedrijf UW geeft de Hofclub Werken & Vergaderen medewerkers en cliënten van UW een nieuwe uitdaging in de hospitality branche. In de nieuwe locatie kunnen vergaderingen en bijeenkomsten worden georganiseerd tot 120 personen.

Hofclub Werken & Vergaderen is een eigentijds kantoorconcept voor zelfstandige professionals en kleinere, groeiende ondernemingen. In Woerden wordt al vier jaar met deze succesformule gewerkt. 'Wij bieden flexibele, inspirerende en volledig ingerichte werkplekken en ruime vergaderruimten aan,' aldus de trotse eigenaar Arnoud van Raak. Naast het kantoorconcept biedt Hofclub Werken & Vergaderen een vergaderconcept aan voor groepen van 2 tot 120 deelnemers. De sfeervolle lounge is zeer geschikt voor de ontvangst van de gasten. Maar ook voor een lunch en borrel.

Unieke samenwerking met UW

De locatie betreft een in 2017 volledig gerenoveerd kantoorpand en productieruimten van UW op het industrieterrein Lage Weide in Utrecht. Hofclub Werken & Vergaderen bevindt zich in de linkervleugel van het pand. De overige ruimten worden gebruikt door UW. UW helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het verkrijgen van passend werk, is partner voor gemeenten en werkgevers bij het realiseren van arbeidsparticipatie en ondersteunt de uitvoering van de Participatiewet. Door de samenwerking wordt een verbinding gelegd tussen het zakenleven en de maatschappelijke visie waar UW voor staat; werken aan een samenleving waarin iedereen meewerkt naar vermogen. Zodat iedereen zijn talent kan ontwikkelen en plezier heeft in het leven.

Opening medio maart 2019

Per 1 januari 2019 start Melissa Westerveld als de nieuwe locatiemanager van Hofclub Werken & Vergaderen Utrecht. Zij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in Utrecht. Medio maart zal Hofclub Werken & Vergaderen haar deuren openen voor vergaderingen en flexwerkers.