13 en 14 november Festivak 2024 Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

door | 10 juli 2024 | Beurzen, Evenementen, Locaties

Festivak is dé vakbeurs voor organisatoren, toeleveranciers en entertainment in de evenementensector!

Op Festivak is er voor elk type organisator een prachtig, divers en compleet aanbod van toeleveranciers. Laat je inspireren door bevlogen sprekers uit het vakgebied en hef samen het glas op het befaamde netwerkevent waar na het buitenseizoen de hele sector samenkomt.

Op Festivak kun jij als organisator, promoter, stagemanager, veiligheidscoördinator, artiest of productieverantwoordelijke, je hart ophalen. Ongeacht de omvang van jouw event. Draag jij zorg voor corporate en purpose driven events, festivals, bedrijfsfeesten, sportevenementen, beurzen, congressen of culturele evenementen?

Tijdens Festivak vind jij frisse ideeën en partners uit het Nederlandse en Belgische evenementenlandschap. Til jouw event naar een hoger niveau met oplossingen en diensten van hoogstaande kwaliteit.
Daarnaast zijn er voor exploitanten van horeca of andere leisure-faciliteiten en (lokale) overheden eveneens genoeg contacten en inspiratie op te doen.

Kortom: op Festivak vind je de kennis, ervaring en inspiratie om jouw event tot een onvergetelijk succes te maken. Zorg dat je erbij bent!

Organisatie: Groep Zuid bv

E: festivak@ogz.nl
W: www.festivak.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws