TICKETING VOOR EVENTSUMMIT OP 8 FEBRUARI 2024 IN JAARBEURS IS LIVE

door | 14 december 2023 | Geen categorie

De ticketing voor EventSummit op 8 februari 2024 in Jaarbeurs Utrecht is gestart. Je kunt je vanaf vandaag kosteloos registreren voor het meest interactieve, inspirerende, innovatieve en informatieve evenement van het jaar voor de totale festival – en evenementenbranche!

Het evenement waar veel enthousiaste branchegenoten samenkomen om de toekomst van evenementen vorm te geven.

Interactie staat centraal bij EventSummit. Netwerken met enthousiaste branchegenoten, ideeën uitwisselen en het opbouwen van waardevolle connecties.

Inspiratie genoeg tijdens een scala aan sessies en presentaties van top keynote sprekers. Deze bijdragen beloven creativiteit te prikkelen met compleet nieuwe inzichten.

Informatie. Laat je informeren bij 500 mooie bedrijven uit onze industrie. Venues, Regio’s, Internationaal, Catering, Relatiegeschenken, Teambuilding, Online & Techniek, Dienstverlening, Evenementbenodigdheden, Duurzaamheid en heel veel Fun en Entertainment. De vloer is handig onderverdeeld in thema’s, zodat je heel gericht en efficiënt kunt vinden waar je naar op zoek bent.in

Bovendien stimuleert EventSummit duurzaamheid en wil bezoekers aanmoedigen om voorop te lopen in innovatie en vooruitgang. Ze kunnen bijvoorbeeld samen met ons bomen planten. EventSummit is namelijk partner van Trees for All.

De deuren gaan open om 10.00 uur. Om 17.30 uur is de inmiddels niet meer weg te denken netwerkborrel met aansluitend vanaf 19.30 uur een afterparty in CitySense!

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws