Lachspiegelcentrale de Lachspiegel specialist voor geheel Europa

Of u nu op zoek bent naar een lachspiegel voor in de wachtruimte, kermis, pretpark, (kinder)kledingwinkel of warenhuis, een lachspiegel optioneel voorzien van (led)verlichting of één met mooie lijst, wel of niet voorzien van decoratie, Lachspiegelcentrale maakt ze allemaal. Speciaal voor u vervaardigd, of een uit voorraad leverbaar standaardmodel.

Onze lachspiegels zijn stevig, geschikt voor binnen en buiten en worden nog dagelijks doorontwikkeld. Prijstechnisch interessant als ze zijn, vinden ze hun hun weg door heel Nederland, België, Duitsland en zelfs Amerika. Lachspiegelcentrale verscheept wereldwijd.

Ons klantenbestand is zeer divers; bungalowparken, pretparken, zwembaden, overheid, wachtruimtes, casino’s, winkels, verenigingen, radio- en TV omroepen en zorginstellingen. Met zoveel verschillende klanten zijn ook de uitvoeringen zeer divers. Vaak wordt in verband met de snelle levertijd gekozen voor een van onze standaardmodellen.

Heeft u speciale wensen, zoals een lachspiegelwand met of zonder decoratieve verlichting, beschildering of andere wensen:

Wij maken het!

Heeft u grote aantallen nodig, maar ziet u op tegen de aanschafprijs? Wij verhuren grote aantallen of leveren u met terugkoopgarantie! Wij denken hierbij mee met onze klant en komen daarom graag in gesprek met u.

Dus bent u op zoek naar lachspiegels? Zoek dan niet verder en bel met de Lachspiegelcentrale op telefoonnummer:

0226 – 45 41 43

Al onze producten worden geleverd met een tevredenheidsgarantie. Niet goed, andere spiegel! En mocht na een jaar (of 2 of 3?) uw lachspiegel gebreken vertonen die bij normaal gebruik niet wenselijk zijn? Dan treden wij u tegemoet! Al met al koopt u zonder zorgen een spiegel voor het leven! Alle prijzen op deze website zijn exclusief de wettelijk verplichte BTW.

De lachspiegelcentrale levert wereldwijd en ook voor speciale opdrachten zijn wij voor u de juiste partner.