Easy Tent Verhuur is de specialist in tentenverhuur & Inrichting

Tentenverhuur & Inrichting

Easy Tent Verhuur is de specialist in tentenverhuur en inrichting voor de zakelijke en de particuliere markt. Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige tenten, namelijk stretchtentenpartytentenhexadome tentenstertentencrossover tentendome tentenharmonicatentenpagodetentenopblaastentenaluhallenreuzenparasol en lounger tenten. Bij Easy Tent Verhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.

Tentenverhuur en inrichting

Uiteraard kunt u als particuliere en als zakelijke gebruiker een tent huren bij ons. Wij verzorgen de tentenverhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals zakelijke netwerkborrels, bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafelsstoelenbarrenheatersvloerenverlichting.

Ontvang advies op maat

Wilt u advies over het huren van een tent? Of weet u niet welke tent voor uw evenement het meest geschikt is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de soorten tenten, de verschillende formaten en de prijzen.

Bijzondere feesttent huren? Onze crossover feesttenten zijn ware blikvangers

EASY TENT tentenverhuur: uw specialist in verhuur van bijzondere tenten.

EASY TENT VERHUUR
Mozartstraat 55
6661 BJ Elst (Gld)
Nederland
BTW Nr: NL006514522B01
KvK te Arnhem
KvK Nr: 09053377
Contactgegevens
Tel: +31 (0) 481  712 303
Mob: +31 (0) 622 407 430
Mail: info@easytentverhuur.nl