AFSCHEID VAN ICOON BINNEN AV INDUSTRIE

door | 19 augustus 2017 | Nieuws

Tijdens de lunch van donderdagmiddag nam het team van Bridge Event Facilities afscheid van Frannek Broskiwiets. Frannek is werkzaam bij Output NL en gaat na meer dan 45 jaar in het vak met pensioen. Om de fijne samenwerking leuk af te sluiten, lunchte hij met het team van Bridge Event Facilities. Frannek was hèt aanspreekpunt voor Bridge EF op gebied van videotechniek bij onze vaste leverancier: Output. Hij is zeer betrokken en geeft deskundig advies.

Toen Bridge in 2014 een 870 projector aanschafte, en hiermee de eerste in de Benelux was, kwam Frannek op klus kijken hoe Bridge het product voor het allereerst in gebruik nam. Dat extra stapje als account manager, dat zien we bij Bridge EF erg graag! Show Your Best!

 


ADVERTENTIE

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws