Animotion Zottegem (België)

door | 16 januari 2020 | Nieuws

Voor organisators van evenementen is Animotion de leverancier bij uitstek voor wat betreft de verhuur van interactieve, en  vooral sportieve animaties.

Het productaanbod is uniek en omvat tientallen animaties: van high-end sport- en racesimulators, flightsimulators, virtual reality systemen, reactie- en behendigheidsspelen en lasergames, tot de klassieke tafelspelen, retro- arcades, flipperkasten en spelconsoles.

De diensten van Animotion worden ingeschakeld op haast alle soorten evenementen : beurzen, road-shows, bedrijfsevenementen, publieksevenementen, teambuilding en sportcompetities.

Men zal Animotion ook vaak aantreffen op de grote sportevenementen: Olympische Spelen, Wereldbeker voetbal, nationale en Europese kampioenschappen, Tour de France, Formule 1,Animotion werd opgericht in 1995, werkt wereldwijd vanuit het hoofdkantoor in België en heeft onlangs een kantoor geopend in Parijs voor de Franse markt.

Animotion heeft ook een kwalitatief hoogstaande inhouse-dienst voor branding van de animaties.

voor meer informatie klik hier

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws