Augmented Reality Graffiti Wall

door | 11 februari 2019 | Nieuws

VR Owl is een full service augmented en virtual reality bedrijf dat werkt aan de toekomst. Het is een jong en energiek bedrijf, waar nooit een dag hetzelfde is. Zo ook de dag dat het team van VROwl het mogelijk maakte om graffiti te spuiten zonder verf.

VR Owl heeft een AR Graffiti Wall ontwikkeld. Met dit product is het mogelijk om op elke muurgraffiti te spuiten met behulp van licht. Geen geklieder met verf of spuitflessen die leeg zijn.

Er is enkel een beamer nodig, een speciaal ontworpen spuitfles en een bedieningspaneel voor de kleuren en dat is het! Je kunt je eigen kunstwerk maken met een druk op de spuitfles.
De setup van het product kan op twee manieren worden ingezet: op een bestaande muur of met een portable installatie. Door deze mogelijkheden is de AR Graffiti Wall ideaal om in te zetten op evenementen. Het is makkelijk te gebruiken, biedt veel mogelijkheden en is vooral heel erg leuk om te gebruiken.

Bezoekers zullen blijven staan om te kijken wat de gebruiker aan het creëren is.
Er kunnen foto’s gemaakt worden van de kunstwerken van bezoekers om die vervolgens te delen op sociale media. Zoals al werd gezegd: het biedt veel mogelijkheden!

Neem contact op met VR Owl om meer te weten te komen over de AR Graffiti Wall of neem een kijkje op hun website .

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws