AUTO PROF – AMT LIVE WORDT ÉÉN NATIONALE VAKBEURS

door | 26 februari 2019 | Beurzen

Auto Prof – AMT Live in Gorinchem wordt per 2020 één nationale beurs voor de automotive professionals. Hierdoor komt de regionale editie in Hardenberg te vervallen. Beursorganisator Easyfairs maakte dit voorafgaand aan de tweede beursdag van Auto Prof – AMT Live in Gorinchem bekend. Ook introduceert de organisator in 2020 twee nieuwe thema’s op Auto Prof – AMT Live: elektrische auto’s en 3D-geprinte auto-onderdelen.
Van regionaal naar landelijk
Naar aanleiding van onderzoeken en gesprekken met de automotive branche is besloten dat Auto Prof – AMT Live vanaf 2020 verder gaat als een nationaal jaarlijks vak- en kennisevent met als locatie Gorinchem. Floris Valk, Head of Automotive bij Easyfairs: “We kiezen voor Gorinchem vanwege de centrale ligging en deze locatie ligt het dichtst in de buurt voor de meeste autogarages. Door de verandering van regionaal naar landelijk gaan we vanaf nu de beurs landelijk promoten en vakprofessionals uit heel Nederland uitnodigen in plaats van regionaal. Ook krijgt de beurs daarmee een sterke aantrekkingskracht voor exposanten en bezoekers.”

Elektrische auto’s en 3D-geprinte auto-onderdelen
In 2020 worden twee nieuwe thema’s toegevoegd aan de beurs: elektrische auto’s en 3D-geprinte auto-onderdelen. Dit komt zowel op kennis- als productniveau terug op de beursvloer. Voor het onderdeel ‘elektrische auto’s’ ligt de focus op de voorziening van infrastructuur voor elektrische auto’s, werkplaatsvoorzieningen voor elektrische auto’s en training en veiligheid om te werken met elektrische auto’s. Op het gebied van 3D-geprinte auto-onderdelen richt de beurs zich op de huidige mogelijkheden, waaronder zeldzame auto-onderdelen en onderdelen voor oldtimers. Ook ontdekt de bezoeker hier de toekomst van 3D-printen in de werkplaats.

De eerste editie van Auto Prof – AMT Live als nationale vakbeurs is op 11, 12 en 13 februari 2020 in Evenementenhal Gorinchem.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws