Axivate Horeca Group breidt uit

door | 4 februari 2019 | Locaties

De Axivate Horeca Group van Bas Rasker heeft sinds 16 januari 2019 de exploitatie van de unieke horecalocatie Café-Restaurant de Roskam aan het Plein 25 in Houten in handen. De Roskam behoudt dezelfde hoogwaardige horecafunctie, met vergader-, feest- en borrelruimtes, private dining, een restaurant, Grand-café en terras uitkijkend over het plein van het Oude Dorp.

De succesvolle onderneming Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Groeistrategie

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, Eve Tilburg en sinds afgelopen zomer eveneens aan vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!). De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

De overname past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. ‘We zijn verheugd de Roskam vanaf nu te exploiteren. De uitgebreide horecafunctie en de grote mate van gastvrijheid van de Roskam sluiten perfect aan bij Axivate Horeca Group,’ aldus Bas Rasker. Voormalig eigenaar Lennard Ossendrijver blijft komende tijd nauw betrokken bij de bedrijfsvoering van de Roskam.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws