Babbels Live Festival 2019 voor het eerst in Assendelft

door | 6 februari 2019 | Evenementen

In de zomer van 2019 zal het Babbels Live Festival voor het eerst worden gehouden in Assendelft. Het tweedaagse festival verhuist van het Provily Sportpark in Krommenie naar de Forbostrook in Assendelft. Het voormalige sportpark is in verband met de bouw van woningen niet meer beschikbaar. Gemeente Zaanstad heeft het terrein naast de Forbofabriek aangewezen als evenemententerrein.

Tijdens de Hollandse Dag van het festival, op zaterdag 15 juni, treden onder andere Tino Martin, Yves Berendse en dj Mental Theo op. Op zondag 16 juni staan de bands Di-Rect en Rowwen Hèze op het programma.

Toegangskaarten voor Babbels Live zijn vanaf zondag 16 december te koop bij Bar Babbels aan de Noorderhoofdstraat 48 in Krommenie en online te bestellen vanaf donderdag 20 december 18:00 uur.

Babbels Live Festival 2019

Datum en tijdstip: Zaterdag 15 en zondag 16 juni
Locatie: Omweg (Forbostrook), Assendelft

PROGRAMMA ZATERDAG 15 JUNI 2019

JOKI BEERENDONK

HET FEESTTEAM

ROB RONALDS

YVES BERENDSE

JOHN WEST

HET MEEZINGTEAM

ROCKY VOSSE

TINO MARTIN

DE FLAMINGO’S

DAVE, RIK & JOS

PARTYFRIEX

RONNIE RUYSDAEL

JOHN DE BEVER

LAWINEBOYS

MENTAL THEO

DANSSTUDIO2 SHOWBALLET BEGELEIDT DE ARTIESTEN

PROGRAMMA ZONDAG 16 JUNI 2019

JOHNNY2BAD (UB 40 TRIBUTE, UK)

DI-RECT

KILLER QUEEN (UK)

ROWWEN HÈZE

MEMPHIS MANIACS

DJ APPIE DE KIKKER

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws