Babbels Live Festival

door | 13 maart 2019 | Evenementen

Babbels Live Festival, hét gezelligste 2-daagse festival van de Zaanstreek! De ene dag Hollandse muziek en de andere dag (neder)pop. Er hebben al meerdere grote namen opgetreden zoals The Golden Earring, Kensington, De Dijk, Tino Martin, Jett Rebel, Edwin Evers met band, Niels Geusebroek, Peter Beense, Memphis Maniacs, Bløf, Snollebollekes en vele anderen. Dit jaar gaan we er weer een leuk feestje van maken op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 op de Omweg (zijstraat Dorpsstraat) in Assendelft. Tot dan!
Ga voor tickets naar https://www.barbabbels.nl/babbels-live-festival/babbels-live-tickets/ of koop ze aan de Bar bij Bar Babbels, Noorderhoofdstraat 48 te Krommenie tijdens openingstijden.
Toegang vanaf 12 jaar

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws