BACK TO WATERLOO MET LAURA VLASBLOM & INVALSTER ALMA NIETO

door | 26 februari 2019 | Nieuws

Back to Waterloo brengt een ode aan de fantastische muziek van ABBA en bewijst dat de liedjes van ABBA, speciaal gemixt tot super eigentijdse versies, nog steeds ongekend goed zijn. Geniet mee van deze moderne ABBA-sound. Voor boekingen is dit zangduo te boeken bij The Agency B.V.

Laura Vlasblom
Als jong meisje was duizendpoot Laura al een enorme ABBA fan en ziet ABBA als haar grote inspirator. Ze combineert haar tassenlijn Elvy, stem-acteerwerk, presentatie en zang met groot gemak.

Brigitte Nijman
Momenteel zingt Brigitte niet. Als gevolg van een complicatie bij een schildklieroperatie is de rechter stembandzenuw van Brigitte geraakt en tijdelijk beschadigd, waardoor haar stem minimaal werkt op dit moment. Brigitte revalideert hiervan en The Agency B.V. heeft in onderling overleg, Alma Nieto bereid gevonden om tijdens haar herstelperiode de honneurs voor Brigitte waar te nemen.

Alma Nieto
Alma is een half Nederlandse en half Spaanse zangeres met meer dan 20 jaar podium ervaring op de meest exclusieve events. Ook Alma is opgegroeid met ABBA en heeft hun repertoire met grote regelmaat gebracht. Met haar warme uitstraling en gevoel voor interactie met haar publiek ziet The Agency B.V. in Alma een goede vervangster.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws