BARPLANET MOBIELE COCKTAIL, COFFEE & JUICEBARS

door | 8 februari 2019 | Nieuws

Barplanet verzorgt diverse cateringsoorten. Zo kunt u bij Barplanet bijvoorbeeld kiezen voor een catering gericht op de diverse buitenlands gedestilleerde dranken. In overleg kunnen hierbij diverse, passende versnaperingen en tapas geserveerd worden om de beleving nog intenser te maken.

vinkDiverse cateringsoorten

vinkVoor elk budget

vinkOp iedere locatie

vinkErvaren professionals

Ook kunt u ervoor kiezen om uw gasten kennis te laten maken met de diversiteit van gin-tonic dankzij onze speciale Gin & Tonic bars op locatie. Hierbij worden, eventueel door flairtenders, de heerlijkste gins live voor u en uw gasten gemixed en geserveerd. Optimaal genieten dus!

Barplanet heeft ook veel mogelijkheden op gebied van bier/wijn/fris catering. Wij hebben een ruime keuze uit mobiele bars die bij verschillende thema’s of uitstralingen passen. Wij kunnen des gewenst speciale bars ontwikkelen in de stijl en wensen van de klant. Al onze bars van klein tot groot zijn geschikt voor iedere locatie. Met een team van goed geschoold personeel zal alles tot in de puntjes verzorgd worden. Om ieder wat wils te bieden hebben wij voor u twee verschillende menu’s samengesteld voor bier/wijn/fris op locatie. Deze opties zullen bij iedereen in de smaak vallen. Het samenstellen van een eigen menu is natuurlijk ook mogelijk.

BIER/WIJN/FRIS MENU

Wij bieden de volgende bier, wijn en fris pakketten aan:

Optie A: Bier/Wijn/Fris
Fris: Coca Cola, Coca cola zero, Spa rood, Spa blauw, Ice Tea, Sprite, Fanta.
Sappen: Jus d’orange, appelsap
Bier: Tapbier (afhankelijk van de locatie)
Midden segment Wijnen: 2 droge witte wijn, 1 zoete witte wijn, 1 rosé en 1 rode wijn

Optie B: Bier/Wijn/Fris
Fris: Coca Cola, Coca cola zero, Spa rood, Spa blauw, Fanta Orange, Sprite, Lipton Ice Tea, Bitter lemon, cassis, Ice t Green, Tonic
Sappen: Jus d`orange, appelsap, ananassap en cranberry sap
Bieren: Heineken tapbier (afhankelijk van locatie), Texelse skuumkoppe, en Heineken 0.0%
Hoger segment wijnen: 2 droge witte wijnen, 1 zoete witte wijn, 1 rosé en 2 rode wijnen, 1 cava

BUITENLANDS GEDESTILLEERD

Barplanet verzorgt diverse cateringsoorten. Zo kunt u bij Barplanet bijvoorbeeld kiezen voor een catering gericht op de diverse buitenlands gedestilleerde dranken. In overleg kunnen hierbij diverse, passende versnaperingen en tapas geserveerd worden om de beleving nog intenser te maken.

HAPJES

Naast bier/wijn/fris leveren wij ook hapjes. Van vertrouwde borrelhapjes tot luxe amuses, alles op maat gemaakt. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie via 075 – 6146036

 

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws