Beachvlaggen met unieke kwaliteit

door | 29 januari 2018 | Advertorials

Wij zijn een beachvlaggen leverancier met unieke kwaliteit, garantie en met ruime ervaring. Neem gerust een kijkje op onze website www.bestekoopbeachflags.nl. De klanten hebben bij ons een 1 op 1 contact wanneer nodig voor bijvoorbeeld het ontwerp. Wij onderscheiden ons van andere leveranciers door de kwaliteit van onze masten en gepatenteerd kogellager systeem voor onze draaimechanismes. Hierdoor is de levensduur van onze producten gewaarborgd en durven wij een garantie te bieden van 2 jaar op al onze mastdelen en kogellager systemen. Daarin zijn wij uniek in Nederland.

Uiteraard kunnen wij ook “gewone” vlaggen, baniervlaggen en masten leveren.

Beachvlaggen.

Een ideale manier om de aandacht te krijgen en reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie. Zeker in verhouding met wat de kosten zijn. Een advertentie kost veel meer en is eenmalig. Vaak beland deze bij het oud papier, zonder dat uw klanten het hebben gezien. Beachvlaggen trekken altijd de aandacht doordat ze bewegen. Als iets beweegt valt uw oog er toch ook op?  Daarom worden beachvlaggen gebruikt als reclamevlaggen, bedrijfsvlag met logo, afbeelding of tekst. Een simpele beachflag met “OPEN” levert al resultaat op.

Alle beachflags worden op een hoogwaardige vlaggenstof 115 grams polyester (B1 brandvertragend gecertificeerd) geprint. Zo bent u er van verzekerd dat onze vlaggen geschikt zijn voor in- en outdoor toepassingen.

Toepassingen:

Als strandvlag
Wie heeft ze niet gezien bij strandpaviljoenen? Trek bijvoorbeeld de aandacht bij uw strandevenement. Met behulp van de triangle grondpin kunt u de beachvlag zelfs in los mul strandzand plaatsen.

Op een beurs of evenement
Natuurlijk mogen de beachflags van Bestekoop Beachflags niet ontbreken als aandachttrekker op een beurs of evenement. Op een beursvloer adviseren wij de kruisvoet of voetplaat te bestellen. Is uw evenement buiten? Geen probleem! Onze kruisvoet kunt u eenvoudig verzwaren met een zandzak of waterzak.

Beachvlaggen bij een winkel
Wilt u een beachflag inzetten voor de promotie van uw winkel? Bestekoop Beachflags heeft een speciale houder die u aan de muur kunt bevestigen. Met draaimechanisme en al.

Voor sportclubs, sportevenementen en schoolactiviteiten
Laat ze maar wapperen die Beachvlaggen op een schoolveld of club of in de sporthal. Ze zijn speels en iedereen kijkt er toch even naar. Beter kunt u uw sponsorgeld niet inzetten.

Voor meer indrukken kunt u onze voorbeelden zien.

Tevens zijn staan wij ook voor u klaar voor alle andere reclamedoeleinden zoals drukwerk en huisstijlontwikkeling.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws