Beleef de unieke en magische kerstsfeer in Kasteel de Haar

door | 21 november 2019 | Evenementen, Nieuws

De échte kerstsfeer proef je deze kerstperiode bij Kasteel de Haar in Haarzuilens. Het grootste en meest luxueuze kasteel van ons land wordt vanaf 7 december een magisch kerstkasteel. Zowel buiten in het park als binnen in het kasteel schitteren honderden lichtjes, vind je prachtige kerstversiering en verlichte bomen, met als pronkstuk een kerstboom van maar liefst 8 meter hoog in de toch al indrukwekkende Main Hall van het kasteel. 

x

Het park van Kasteel de Haar, van maar liefst 55 hectare, leent zich uitstekend voor een winterse wandeling.  Geniet van de natuur en de uitstraling van het indrukwekkende kasteel. Een unieke ervaring in en om het magische kerstkasteel!

Bezoekersinformatie
Vanaf 7 december t/m 5 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Online tickets zijn verkrijgbaar via: www.kasteeldehaar.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws