Beleef jouw ultieme dag op Vrouw!

door | 27 februari 2018 | Nieuws

Leeuwarden – Het hangt al een poosje in de lucht en bij heel veel vrouwen staat 9 tot en met 11 maart 2018 al maanden in hun agenda genoteerd: Vrouw! staat op het punt van beginnen. Tijdens deze frisse en verrassende elfde editie staat het WTC Expo in Leeuwarden helemaal in het teken van alles wat vrouwen boeit en bindt.

Tijdens Vrouw! kom je samen om heerlijk te sneupen, shoppen en kletsen,  genieten van de lekkerste hapjes en drankjes en van alles wat er te beleven is op het gebied van fashion, beauty, health en lifestyle.

Danny Froger
Op het hoofdpodium geeft Demi van Wijngaarden, één van de hoofdacts, spetterende optredens. Demi werd bekend tijdens The Voice of Holland, waar ze het met coach Ali B tot in de finale schopte. Op zondag zal Danny Froger Vrouw! bezoeken. Danny heeft zich helemaal losgemaakt van de titel ‘zoon van’ en weet, als uitstekende performer, als geen ander het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Workshops
Bezoekers kunnen zich inschrijven voor verschillende workshops. Dit jaar staat er onder meer een workshop ‘bloemschikken – the bloomon way!’ op de agenda en Marjan van Letterd leert vrouwen de basisprincipes van het handletteren. Op het nieuwe Wooninspiratieplein worden de nieuwste interieurtrends getoond. Interieurstyliste WonenbyEs geeft daar de workshop ‘Ontdek jouw woonstijl’ en pakt samen met de deelnemers woonfrustraties aan.

North Model Search
Voor de jongere dames (en jongens!) is er dit jaar een spannende, nieuwe wedstijd. North Model Scouting organiseert tijdens Vrouw! de professionele North Model Search. De modellen die worden ontdekt krijgen de kans aan de slag te gaan voor internationale modellenbureaus. Tijdens Vrouw! krijgen de deelnemers tijdens een repetitie op de catwalk tips en trucs van een echte catwalkcoach.

Het volledige programma, alle deelnemers, activiteiten, het laatste nieuws en de online kaartverkoop is te vinden op www.vrouw-beurs.nl.

———————
Openingstijden:
Vrijdag 9 maart 2018 van 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 10 maart 2018 van 10.00 – 18.00 uur
Zondag 11 maart 2018 van 10.00 – 18.00 uur

Adres:
WTC Expo Leeuwarden
Ingang West – Slauerhoffweg

Entreeprijzen:
Aan de kassa € 11,50
Online kaartverkoop € 9,50
Parkeren € 4,00
Kinderen tot en met 12 jaar gratis, onder begeleiding van een volwassene

Social media:
Facebook: /VrouwBeurs
Instagram: @VrouwBeurs
www.vrouw-beurs.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws