Bereikbaarheid recreatiegebied Berendonck tijdens Emporium

Op zaterdag 26 mei aanstaande vindt dancefestival Emporium plaats op recreatiegebied Berendonck in Wijchen. Het festival begint om 12.00 uur en duurt tot 0.00 uur ’s avonds. De organisator, Matrixx Events, verwacht 30.000 bezoekers. Deze zaterdag is het recreatiegebied niet toegankelijk voor dagrecreanten. Tijdens de op- en afbouw is Berendonck grotendeels niet toegankelijk.

Op zaterdag 26 mei is het recreatiegebied alleen toegankelijk voor bezoekers van Emporium. Zondag 27 mei kunnen strandbezoekers eveneens niet terecht op het gebied in verband met de veiligheid gedurende de afbouw. Dagrecreanten zijn deze zaterdag en zondag welkom op andere recreatiegebieden van Leisurelands in de omgeving: Groene Heuvels (Ewijk), Wylerbergmeer (Beek-Ubbergen) en Mookerplas (Plasmolen-Mook). Hier is de parkeerpas van Leisurelands ook geldig. In verband met de veiligheid is de waterskibaan van Waterski & Outdoorcentrum de Berendonck gesloten op zaterdag 26 mei. Op zondag 27 mei is de waterskibaan weer geopend. Golfbaan de Berendonck (BurgGolf) en Restaurant Magnolia’s blijven geopend en bereikbaar.

Bereikbaarheid tijdens op- en afbouw

Zondag 20 mei wordt gestart met de opbouw. Dagrecreanten kunnen tijdens de op- en afbouw gebruik maken van het recreatiegebied, echter in beperkte mate. Op donderdag 31 mei vanaf 12.00 uur is iedereen weer van harte welkom op het gebied. Alle verwijzingen staan ter plekke met bebording aangegeven.

Meer informatie op www.berendonck.nl en meer informatie over het festival op www.emporium.nl.