Betaal op theaterfestival de Parade met Payconiq

door | 19 juni 2019 | Nieuws

Tijdens het rondreizend theaterfestival de Parade kunnen bezoekers dit jaar met hun smartphone betalen. Met Payconiq kunnen drankjes, eten en theaterkaartjes worden afgerekend door een QR-code te scannen met de app, die wordt weergegeven op de pinterminal. Ook de kaartjes in de webshop van de Parade kunnen met de Payconiq app worden afgerekend.

De Parade trekt deze zomer van Rotterdam naar Den Haag en Utrecht om na 54 dagen haar poorten in Amsterdam weer te sluiten. In totaal spelen er 80 verschillende theater-, dans- en muziekvoorstellingen voor groot en klein. Het merendeel van de voorstellingen wordt speciaal voor de parade gemaakt en is dus alleen deze zomer te zien. Iedere dag staan verschillende voorstellingen op het programma, van gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor makkelijk meerdere voorstellingen per avond bezocht kunnen worden. Bij het betalen aan de ingang, de kiosk, theatertenten en de bar kunnen bezoekers aangeven dat ze met hun smartphone willen betalen. Op de pinterminal verschijnt een QR-code die kan worden gescand met de Payconiq app. In de app ziet de festivalganger het bedrag en kan de betaling worden bevestigd met een vingerafdruk of pincode.

De Parade vindt plaats op:

Rotterdam: 21 t/m 30 juni
Den Haag: 5 t/m 14 juli
Utrecht: 19 juli t/m 4 augustus
Amsterdam: 9 t/m 25 augustus

Mobiel betalen

Payconiq maakt betalen met een smartphone in winkels, online in webshops en onderling tussen contacten gemakkelijk. Ruim 1.500 betaallocaties bieden Payconiq als betaalmethode aan en dat aantal groeit exponentieel. Tot de betaallocaties behoren supermarkten zoals Dekamarkt, Dirk en Spar, retailketens zoals ICI PARIS XL, Jeans Centre en Mitra, webshops zoals DeOnlinedrogist.nl, Fleurop.nl en Flinders en andere betaalpunten zoals de TanQyou Park app, de Energybox en festivals zoals By the Creek en Milkshake Festival. Iedereen met een Android of iOS smartphone kan gebruikmaken van de betaalapp, ongeacht bij welke bank de gebruiker een bankrekening heeft.

Veilig en snel

Betalingen met Payconiq zijn beveiligd met een persoonlijke pincode of vingerafdruk. Consumenten met een iPhone kunnen ook FaceID inschakelen. Payconiq heeft grote Europese banken als aandeelhouder, waaronder de Nederlandse banken ASN Bank, ING, Rabobank, Regiobank en SNS. De app voldoet aan dezelfde beveiligingseisen die voor bank apps geldt. Payconiq is voor consumenten gratis en ondernemers betalen een scherp tarief per transactie. Zij kunnen Payconiq aanbieden via betaalterminal, kassascherm, op de bon of op een sticker.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws