Boek de laatste stands tijdens Festivak 2017

door | 17 oktober 2017 | Evenementen

Festivak is al jaren dé vakbeurs voor de evenementenbranche. Op 15 & 16 november reizen vele event organisatoren en professionals uit de evenementenbranche weer af naar de Jaarbeurs in Utrecht. Ook deze editie belooft spectaculair te worden met het thema ‘ontwikkel nu je digitale strategie’. Ondanks dat de digitale trend al flink wat jaren geleden in gang is gezet weten organisatoren en toeleveranciers nog niet altijd wat voor hun de voordelen kunnen zijn. Zowel op de beursvloer bij deelnemers als in het lezingenprogramma wordt uitgebreid aandacht besteed aan dit thema.
Waar wacht u nog op? Registreer u nu als bezoeker of boek één van de laatste stands!

Boek de laatste plaatsen
Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar op de beursvloer van Festivak. Bent u leverancier van producten en diensten aan de evenementenbranche? Dan mag u niet ontbreken op Festivak. Het is de verwachting dat we eind van deze maand uitverkocht zijn, dus boek nu nog snel uw stand. Benieuwd naar de andere deelnemers tijdens Festivak.
Bekijk hier de deelnemerslijst:

Dé vakbeurs
Festivak is dé vakbeurs voor de evenementenindustrie en vindt plaats op 15 en 16 november in de Jaarbeurs Utrecht. Festivak is dit jaar al voor de 21e keer het platform waar de complete evenementensector elkaar zal ontmoeten. Het thema is ‘Ontwikkel nu je digitale strategie’.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws