Brekend nieuws Code Oranje verhindert Jubileum-event Genootschap voor Eventmanagers

door | 11 december 2017 | Nieuws

11 december 2017, Den Haag – Het grote eventfamilie-diner in Grand Hotel Huis ter Duin ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het Genootschap voor Eventmanagers is afgelast. Het diner dat vandaag had moeten plaatsvinden – op de dag af 15 jaar na de oprichting – moest op het laatste moment worden afgeblazen. Reden: het afgegeven weeralarm Code Oranje en de dreiging van zeer gevaarlijke verkeersomstandigheden in de middag en avond. Voor Dirk Prijs en Leon Kruitwagen was dat hét signaal om – in overleg met de organiserende partners – een akelige knoop door te hakken en hun gasten te melden dat zij vandaag NIET de weg op hoeven voor de jubileumviering.

Het Genootschap voor Eventmanagers kan zich echter tegelijkertijd gelukkig prijzen met zijn professionele partners. Mede dankzij de zeer grote flexibiliteit van de partners waarmee het jubileum wordt georganiseerd, is het Jubileum-event per direct verplaatst naar een nieuwe datum: maandag 15 januari 2018. De leden en andere genodigden ontvangen hiervoor een nieuwe uitnodiging.

Leon Kruitwagen – founder van het Genootschap – zei in reactie op de afgelasting: “In de 15 jaar dat het Genootschap bestaat, is het nog nooit voorgekomen dat we een geplande bijeenkomst vanwege weersomstandigheden niet door konden laten gaan. En uitgerekend nu, bij de jubileumviering, gebeurt dat. Maar ik ben blij met het besluit. Het was echt onverantwoord om onze leden en andere relaties vandaag de weg op te laten gaan. Zelfs niet voor een bijzondere en feestelijke aanleiding als dit.”

Dirk Prijs, die vanochtend om 11.30 uur de knoop doorhakte en besloot tot cancelen van het diner, is het daarmee eens. “Het is heel jammer, maar we konden echt niet anders. Er is gelukkig veel begrip voor, we hebben louter positieve reacties van de gasten ontvangen na het nieuws van de verplaatsing. Waar ik van baal is dat we nu geen mooie jaarafsluiting kunnen hebben met het Genootschap. Maar het weer heeft het laatste woord en wij wilden onze gasten niet in gevaar brengen. Ik roep iedereen op om vanavond toch – veilig thuis of waar je ook bent – om 19.00 uur als afsluiting van 2017 het glas te heffen en te toosten op het jarige Genootschap. En het Jubileum-diner straks op 15 januari wordt groots en feestelijk, reken daar maar op!”

Het Genootschap voor Eventmanagers bedankt zijn jubileumpartners: Grand Hotel Huis ter Duin, Heuvelman Sound & Vision, BlueLuna, Evite en Suntree Agency Bookings.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws