BRIDGE EVENT FACILITIES VIERT 30-JARIG BESTAAN!

door | 31 oktober 2017 | Beurzen, Nieuws

Inmiddels heeft Bridge EF al 30 jaar ervaring in het faciliteren van evenementen, beurzen en congressen. Daarom maken we ons op voor een bijzondere feest, die plaats gaat vinden op 15 november. Tijdens de VIP Party proosten we met genodigden op het 30-jarig jubileum van Bridge Event Facilities.

Zonder onze klanten en leveranciers zou Bridge Event Facilities niet staan waar het nu staat. Hoog tijd om, naast ons jubileum, ook onze leveranciers eens in het zonnetje te zetten dus. En dat doen we tijdens onze speciale VIP Party op Festivak!

Hardware Award en Excellent Supplier Award 
Speciaal voor deze gelegenheid zijn er twee nieuwe awards in het leven geroepen: de Hardware Award en Excellent Supplier Award. In beide categorieën zijn een aantal leveranciers genomineerd. Wie dat zijn, blijft nog even geheim…maar tijdens de VIP Party op Festivak zullen de absolute uitblinkers op dit gebied bekroond worden met een award.

Van drive-in-show tot professionele speler in evenementen
Wat voor René Verbruggen begon als een drive-in-show, is dertig jaar later uitgegroeid tot een professionele speler in de markt. Tijdens Festivak laten we alles zien waar we bij Bridge Event Facilities het best in zijn: een kaal stuk beursvloer omtoveren tot iets bijzonders. Van in het oog springende signing tot een bijzondere stand en – als kers op de taart – een prachtige en sfeervolle feestzaal!

VIP Party tijdens Festivak 
Terwijl er overdag interessante keynote speeches worden gehouden in de lezingzalen, bouwen we één van de zalen op 15 november om tot een feestzaal. Dit wordt het toneel voor een blik terug in de tijd, onder het genot van een hapje en een drankje én kijken we vooruit!

Bezoek Festivak 
Benieuwd naar de ontwikkelingen binnen Bridge Event Facilities? Bezoek ons dan tijden Festivak! Hier ontdekt u de geschiedenis van Bridge, maar maakt u ook kennis met de nieuwste items uit ons assortiment.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws