Business Contact Dagen Noord Leeuwarden

door | 27 februari 2019 | Nieuws

Leeuwarden – De mannen van het Amsterdamse lifestylemerk RUMAG openen op dinsdag 19 maart de Business Contact Dagen Noord in Leeuwarden. Met een keynote in typische RUMAG-stijl geven Thijs van der Heide, Danny Membre en René Watsema het startschot voor de flink vernieuwde BCDN.

RUMAG is één van de meest populaire social mediaplatforms van Nederland. Het bedrijf verzamelde in anderhalf jaar tijd een miljoen volgers. Dit doen ze met herkenbare content: op het randje, maar altijd met een knipoog. Op de BCDN vertellen de founding fathers hoe hun RUMAG in korte tijd uitgroeide van zolderkamerproject tot een merk dat overal te zien is: van YouTube tot nationale tv, van Instagram tot merchandise.

Nieuw format
De RUMAG-opening past in het nieuwe format van de Business Contact Dagen Noord. Organisatoren Eva Hoebe en Anouk Kuperus: ‘we gaan voor een multimediaal en eigentijds netwerkevent waarbij alles is gericht op ontdekken, ontmoeten én inspireren. Nieuw deze editie zijn interessante sprekers, een eigen app, een werkcafé en nieuwe themapleinen rondom Friese innovaties en startups.’

Reserveer alvast je plekje
De opening van de BCDN bijwonen? Dat kan. De mannen van RUMAG doen hun aftrap op dinsdag 19 maart van 11.00 tot 13.00. De opening is exclusief voor deelnemers. Maar…ook als bezoeker kun je hier bij zijn. Hoe? Koop via www.bcdn.nl online je ticket voor de opening. Aansluitend kun je aanschuiven bij de netwerklunch met alle deelnemers.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws