Calculator Stabilo International B.V.

door | 28 november 2019 | CLC VECTA vacatures

Stabilo International is al 40 jaar actief in de beurzen- en evenementenwereld. Wij zijn een internationaal opererend bedrijf gespecialiseerd in het bouwen van beurzen en stands. Wij zorgen ervoor dat complete beurzen, stand voor stand, worden opgebouwd en ingericht. Door onze aanpak, jarenlange ervaring en goede samenwerkingen kunnen wij een totaalpakket leveren en zijn wij in staat een beurs vanaf ontwerp tot op- en afbouw te realiseren.

Word jij enthousiast van cijfers en ben je een kei in het maken van berekeningen, of ben je bereid om dit te leren? Werk je graag in een informeel bedrijf met internationale projecten? Zijn de antwoorden op bovenstaande vragen “JA”? Lees dan gauw verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een calculator!

Als calculator bij Stabilo International draag je zorg voor het calculeren en het maken van offertes voor onze klanten (de standhouders) en onze opdrachtgevers (de beursorganisaties). Je verzamelt en verwerkt alle benodigde informatie en verwerkt deze informatie voor het gehele proces, van offerte tot aan facturatie.
Aan de hand van de informatie en de specificaties die je krijgt van onze accountmanagers of projectleiders, calculeer je de verschillende prijzen met betrekking tot de verschillende soorten materialen en onze dienstverlening. In deze functie heb je dan ook veel contact met interne afdelingen, klanten, organisaties en leveranciers.

Competenties

Als calculator ben je communicatief goed vaardig en kun je goed het overzicht bewaren. Je kunt snel schakelen en je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je leergierig, stressbestendig en is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken.

Profiel

Je beschikt over:
  • Mbo/mbo+ werk- en denkniveau;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Technisch onderlegd of je hebt hier interesse in;
  • Werkervaring in administratief werk of een soortgelijke functie;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits en/of Frans is een pré).

Aanbod

Wij bieden de calculator een fulltime dienstverband (4 dagen is bespreekbaar) en een uitdagende baan in een gezellig team van 3 personen. Kijk voor meer informatie over werken bij Stabilo International op onze Indeed bedrijfspagina. In eerste instantie zal je een contract van 7 maanden worden aangeboden maar bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast contract. Het salaris is marktconform en de arbeidsvoorwaarden volgens de cao Tentoonstellingsbedrijven. Hierbij horen onder andere overwerktoeslagen, een reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen per jaar, pensioenopbouw, et cetera.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren door jouw cv en motivatie naar ons toe te sturen. Ook als je van mening bent onvoldoende ervaring te hebben. Wij hechten namelijk veel waarde aan inzet en enthousiasme! Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 040 – 234 89 00 en vragen naar onze HR-medewerker Jamie Schemmekes.

Graag tot horens! Wie weet zitten we binnenkort met elkaar aan tafel voor een leuk gesprek.


Aangeboden per: 19-11-2019
Uren: 32-40 uur
Soort: Vast
Opleidingsniveau: MBO/ MBO+
Locatie: Eindhoven

Contact:
Jamie Schemmekes
jamie@destandbouwer.nl
040 – 234 89 00

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws