Circuit Zandvoort tekent driejarige samenwerking met officieel Medical Partner

door | 5 februari 2020 | Nieuws

Witte Kruis Evenementenzorg is vanaf 2020 Medical Partner van Circuit Zandvoort. Algemeen directeur Circuit Zandvoort Robert van Overdijk en Commercieel Directeur van Witte Kruis Evenementenzorg Marcel van Pijkeren tekenden op dinsdag 4 februari 2020 de samenwerkingsovereenkomst.
Dat betekent dat Witte Kruis Evenementenzorg de komende drie jaar tijdens alle evenementen op het circuit medische zorg verleent aan de coureurs, bijbehorende teams, officials en medewerkers van het circuit. Vanuit een schitterend nieuw Medical Center op Circuit Zandvoort.

De grootste ambulancedienst van Nederland

Witte Kruis is de grootste ambulancedienst van Nederland en staat voor zeer hoge kwaliteit hulpverlening op evenementen en festivals. Witte Kruis Evenementenzorg zet voor haar hulpverlening gespecialiseerde ambulanceverpleegkundigen, artsen en EHBO-ers in die werken volgens de recent vastgestelde veldnorm Evenementenzorg. Alle hulpverleners van Witte Kruis die actief zijn in de autosport hebben een speciale training van de KNAF gevolgd toegespitst op de medische hulpverlening in de autosport.

Witte Kruis Evenementenzorg is ook preferred Medical Supplier van de Knac Nederlandse Autosport Federatie (KNAF).

Hulpverlening op evenementen en festivals

Witte Kruis Evenementenzorg voorziet bezoekers en medewerkers van evenementen van adequate Eerste Hulp en medische zorg. Met ruim 35 jaar ervaring in de zorg staat de grootste ambulancedienst van Nederland garant voor hoogwaardige kwaliteit van acute hulpverlening. Het team van gekwalificeerde professionals bestaat uit ambulancemedewerkers en artsen in actieve dienst. Daarnaast beschikt Witte Kruis Evenementenzorg over gekwalificeerde EHBO- ers met aanvullende specialisaties. Hulpverleners die zich elke dag met passie inzetten voor het verlenen van goede zorg. Meer informatie: https://www.evenementenzorg.nl 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws