CLC-VECTA Platformbijeenkomst Beurzen

door | 27 november 2017 | Beurzen

Ketenoptimalisatie en wet- en regelgeving voor grensoverschrijdend werken; het zijn nog steeds actuele onderwerpen in beurzenland en daarom de rode draad in onze komende Platformbijeenkomst Beurzen op 29 november a.s.

Programma
12.00 – 13.00 Praktijk spreekuur grensoverschrijdend werken
13.00 – 13.30 Ontvangst & registratie
13.30 – 14.30 De flexibele schil in Duitsland (door Rechtsanwalt Andreas Lutze)
14.30 – 14.45 Pauze
14.45 – 16.30 Ronde tafel sessie over ketenoptimalisatie
16.30 Rondleiding & napraten

Praktijk spreekuur grensoverschrijdend werken
Uit de vele vragen die Dineke bereiken over het naleven van de diverse meldings- en documentatieplichten om over de grens te kunnen werken blijkt, dat het als je er (nog) niet voldoende in thuis bent, dit veel tijd vraagt. Om wegwijs te worden en/of voor praktische hulp bij het invullen van de benodigde (online) formulieren ben je op ons spreekuur aan het juiste adres.

De flexibele schil in Duitsland
Afgelopen zomer publiceerden we een heel praktische whitepaper over de inzet van ZZP’ers en uitzendkrachten bij standbouwprojecten in Duitsland. Andreas Lutze van Lutze Rechtsanwälte is er 29 november om de whitepaper toe te lichten en uiteraard je vragen te beantwoorden.

Ketenoptimalisatie
Een van de effectiefste manieren om verbeteringen te realiseren op het gebied van onder meer kosten- en risicoreductie en waardecreatie voor de eindklant, is ketenoptimalisatie. Maar dat het niet zo voor de hand ligt om hier met betrokken ketenspelers afspraken over te maken of gezamenlijk in op te trekken, is ieder bekend. Onder begeleiding van Kees Verschoor van Turacien gaan we met elkaar op zoek naar kansen en oplossingen die kunnen leiden tot optimalisatie van eindproduct en klanttevredenheid.

Praktisch
Locatie: Hestex Apeldoorn
Kosten: € 0,-
Deelname: alleen voor leden van CLC-VECTA of als introducee*
Annuleren: kosteloos tot 3 dagen voor de bijeenkomst, daarna € 50,-
No-show: € 50,-

Aanmelden 
Je kunt je online aanmelden. Let op! Voor deelnemers aan het spreekuur grensoverschrijdend werken, mits expliciet vooraf aangemeld, staat een broodje klaar.

* Deelname aan CLC-VECTA bijeenkomsten is uitsluitend voorbehouden aan leden. Mocht je het lidmaatschap overwegen, kun je je eenmalig en vrijblijvend laten introduceren door 1 van onze leden.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws