DAG VAN DE STANDBOUWER 2019

door | 11 november 2019 | Beurzen, Evenementen, Nieuws

Wanneer: 3 December 2019
Wat: Vitaliteit & Teamwork
Waar: Snowworld Zoetermeer
Iedereen die werkzaam is in de standbouwsector, is van harte uitgenodigd op 3 december in Snowworld Zoetermeer voor onze gezamenlijke scholingsdag: de Dag van de Standbouwer. De Dag van de Standbouwer wordt georganiseerd door CLC-VECTA, CNV en FNV en heeft als doel werknemers en werkgevers in de sector te informeren, inspireren, (samen te) ontwikkelen en activeren. De nadruk ligt hierbij op persoonlijke ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, veilig werken, actualiteiten en wet- en regelgeving. Deelname aan de Dag van de Standbouwer telt daarom ook als invulling van de bij Cao verplichte scholingsdag. De onderwerpen waar we dit jaar mee aan de slag gaan zijn vitaliteit en teamwork.

Programma
In de ochtend kun je deelnemen aan 1 van de 3 workshops waarbij actieve inbreng zorgt voor een waardevolle uitkomst voor jou persoonlijk én de sector. In de middag staan samen werken en presteren op het programma; met collega’s en branchegenoten ga je de competitie aan op creativiteit en inventiviteit bij het bouwen van de beste slee om als snelste de piste af te komen.

9.00 – 9.30             Inloop
9.30 – 9.45             Aftrap door sociale partners
9.45 – 12.00           Ochtendsessies:
– Workshop Vitaliteit op de werkvloer
– Beleid voor Psychosociale Arbeidsbelasting
– Pensioenregeling & pensioenakkoord
12.00 – 13.00          Lunchbuffet
13.00 – 15.30          ‘Cool runnings
15.30 – 16.30          ‘Après-ski’

Cool runnings
In een team van maximaal 5 personen ga je samen aan de slag met het ontwerp en de bouw van jullie eigen slee. Wie is de ultieme timmerman, de crea bea of de perfecte teamcoach? Tijdens deze activiteit wordt je uitgedaagd om samen te presteren. Je bepaalt een plan van aanpak, zoekt naar geschikte materialen, bouwt en pimpt jullie slee en probeert zo snel en behendig mogelijk de piste af te glijden. Het winnende team / bedrijf wacht, naast eeuwige roem, een leuke prijs.

Ken je iemand voor wie dit event ook interessant is, nodig hem of haar uit voor deze dag of stuur deze uitnodiging door!

Praktisch
Datum: 3 december 2019
Locatie: Snowworld Zoetermeer
Kosten: € 0,-
Annuleren & no-show: kosteloos tot 3 dagen voor de bijeenkomst, daarna € 50,-

Aanmelden
Aanmelden kan via deze registratielink. Hier kan je ook je voorkeur aangeven voor één van de drie ochtendsessies.

Meer weten?
Kijk op www.dagvandestandbouwer.nl voor meer info over de Dag van de Standbouwer & de foto’s van eerdere edities.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws