De ‘vogelmens’ ervaring op uw evenement!

door | 6 september 2018 | Nieuws

Het is bijna niet meer verrassend te noemen…maar wederom is het team van Action Events er in geslaagd een zeer vernieuwende Virtual Reality Simulator te ontwikkelen.

Uitgangspunt ditmaal; …benader het gevoel van vliegen, zweven en dalen zo goed als mogelijk, creëer een  zogenaamde vogelmens-ervaring die hang gliders ook ervaren, zonder daarvoor naar de bergen af te moeten reizen voor de juiste thermiek.
Het uiteindelijke resultaat: de eerste Virtual Reality Hang Gliding simulator van Nederland!

Zoals dat bij een originele Hang Glider ook betreft, hang je, liggend op je buik, in een harnas dat met banden is bevestigd aan een frame met ‘vleugels’. De handen worden geplaatst op de stuurstang. Door het hoofd en lichaam te bewegen kan je  dalen, stijgen en je koers bepalen. Voorzien van een Virtual Reality bril volg je een prachtig en spectaculair parcours over bergen en landschappen. Een top ervaring!

Volgens ervaren Hang Gliders die wij uitgenodigd hebben om deze simulator te beproeven, is het gevoel ‘van het zweven en glijden over lucht’  opmerkelijk realistisch. Geslaagd zouden we dus kunnen zeggen, derhalve uitermate geschikt om bezoekers van uw evenement het vrije gevoel van Hang Gliding te laten ervaren.

De Virtual Reality Hang Gliding Simulator is snel en eenvoudig te plaatsen, gebruikt 220 volt aan stroom en heeft een ruimte nodig van 15 m2. Led verlichting maakt het mogelijk dat het frame in de gewenste (bedrijfs)kleuren gehuld wordt. Voor een eventuele branding en/of merk activatie leveren wij tevens pop-up banners. En zoals bij de meeste activiteiten van Action events verzorgt een ervaren operator de begeleiding van de deelnemers.

Wilt u meer informatie:

http://www.action-events.nl

http://www.virtualreality-huur.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws