Differentieer met beMatrix kaders in extreme vormen

door | 11 april 2019 | Nieuws

Met het beMatrix kadersysteem zijn zowat alle vormen, lijnen en constructies denkbaar en haalbaar. Veelal kiezen standenbouwers voor de standaard maatvoering & vorm van kaders.

Echter u kan ook kiezen voor een op maat gemaakt frame in een niet-traditionele vorm (trapezium, driehoek, zeshoek, …). Op die manier onderscheidt u zich bovendien van uw collega’s in de sector!

Deze op maat gemaakte kaders hoeven echter geen eenmalige investering te zijn. Integreer ze opnieuw in een ander project en behoud zo de modulaire eigenschappen van het beMatrix systeem.

Een aantal beMatrix klanten hebben deze boodschap alvast goed begrepen:

Triumph: Trapezium-vormige kaders

Voor de Triumph stand op het Autosalon 2019 te Brussel (BE), werkte standenbouwer Choup’s – Silver Partners deze strakke beursstand uit. Het meest uit het oog springende gedeelte van de stand bestaat voor een deel uit op maat gemaakt trapezium kaders. Een mooi voorbeeld om te illustreren dat met hoofdzakelijk standaard kaders en enkele specials toch een buitengewoon resultaat behaald kan worden.

Virgin Media – Sushi Bar: ‘Pie’-frame

Standenbouwer Enigma creëerde voor Virgin Media een nieuwe generatie kiosks. De schets werd vertaald naar een structurele 3D tekening, waarbij quasi alle kaders standaard voorzien konden worden. Enkel voor de halve bogen boven- en onderaan de kiosk werd een speciaal kader gemaakt om zo het gewenste resultaat te bekomen.

Getuigenis Rob Brooks – Mede-oprichter Modex Exhibitions Ltd (UK):

“Als een ontwerp- en standenbouwbedrijf dat werkt met een vrij standaard set beMatrix kaders, is het altijd goed om te weten dat het team in Roeselare specials op een vrij korte termijn kan creëren als mijn klanten dit wensen. In het verleden zou hiervoor een op maat gemaakte traditionele houtbouwoplossing nodig geweest zijn. Tegenwoordig sturen we gewoon een schets naar beMatrix en wachten we gewoon op de levering van de elementen. Het is esthetisch, eenvoudig en nog belangrijker, er komt geen zaagsel of verf aan te pas!” 

Over beMatrix

beMatrix is een Belgische producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. Innovatie zit in ons DNA en heeft van beMatrix een echte trendsetter gemaakt in de internationale standenbouwwereld. Het heruitvinden van systemen voor standenbouw en evenementen, dat is onze missie.

Het beMatrix kadersysteem biedt het beste van twee werelden: de eindeloze mogelijkheden van maatwerk gecombineerd met de voordelen van een modulair en herbruikbaar systeem. De profielen- en kadersystemen zijn van aluminium, waardoor ze een quasi oneindige levensduur hebben, maar ook supersnel op- en afgebouwd kunnen worden. beMatrix biedt het volledige assortiment voor de modulaire standenbouwer aan: panelen, textiel, klittenband, meubels, verlichting enzoverder. De productie vindt plaats in eigen werkplaatsen, met behulp van de meest geavanceerde productie- en grafische methoden en apparatuur.

beMatrix, met hoofdzetel in Roeselare (België), wil wereldwijd haar klanten van dichtbij ondersteunen via haar internationaal verkoopnetwerk, met divisies in de USA, UK, Frankrijk, Scandinavië, Australië en Azië. Het doel is immers om de standenbouwers en hun klanten internationaal en waar mogelijk lokaal te kunnen bedienen.

Recent won beMatrix een If Design Award met LEDskin®, een in hun systeem integreerbare LED-tegel, & werd beMatrix ook nog uitgeroepen tot winnaar van de European Business Award (categorie: omzet tot 25 miljoen € omzet) tijdens de grote Europese finale in Warschau, Polen.

Meer informatie over beMatrix is beschikbaar op www.beMatrix.com
of in https://www.bematrix.com/media/files/Commerciele_brochure_NL_web.pdf

Voor meer informatie kunt u hier terecht:

Pieter Lecluyse – Global Marketing Manager

p.lecluyse@beMatrix.com

+32 (0) 51 20 07 50

 

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws