Dit zijn de beste meeting- en eventlocaties van Nederland

door | 14 maart 2019 | Nieuws

De Nationale Meeting Awards 2019 zijn uitgereikt

Na het verzamelen van genoeg reviews, het invullen van de online survey, een uitgebreid jury-interview én een locatiebezoek, zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019 bekend! Afgelopen maandag mochten vijf locaties de award voor beste Meeting-  en Eventlocatie van Nederland in ontvangst nemen bij Postillion Hotel Amsterdam.

Dit zijn de winnaars van de Nationale Meeting Award 2019:

  • Categorie Small (capaciteit tot 25 personen): De Amstel Tafel
  • Categorie Medium (capaciteit tot 100 personen): Stayokay Soest
  • Categorie Large (capaciteit tot 250 personen): Marienhof
  • Categorie Extra Large (capaciteit tot 500 personen): Bilderberg Hotel Vaalsbroek
  • Categorie Extra Extra Large (capaciteit vanaf 500 personen): NH Amsterdam Schiphol Airport

Kennisevent
Voorafgaand aan de uitreiking vond een kennisevenement plaats. Keynote spreker Justin Jansen, hoogleraar Corporate Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit, vertelde hoe je als bedrijf in kunt spelen op veranderingen in de maatschappij en te verwachte ontwikkelingen. Sergio Romijn van Braynz deed uit de doeken hoe je met principes uit de neuromarketing het irrationele gedrag van bezoekers van events positief kunt beïnvloeden. Stijn Oude Vrielink en Diederik Smit van School of Venues gaven een vliegende start over hoe je jouw opdrachtgevers beter bereikt en natuurlijk emotioneel raakt. Juryleden Angélique Vugts en Jacqueline Groebbé hielden een Q&A sessie over de uitdagingen van congres- en eventmanagers.

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA. Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.

Voor de editie in 2019 konden locaties zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werden de tien beste locaties per categorie geïnterviewd door de vakjury. De drie finalisten per categorie werden ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores hebben de Nationale Meeting Award gewonnen.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws