Duizenden vrouwen hebben genoten van de grootste editie Vrouw!

door | 11 maart 2019 | Beurzen

Van 8 t/m 10 maart hebben duizenden vrouwen zich in het WTC Expo Leeuwarden laten inspireren door de vele deelnemers, workshops, presentaties en live optredens. Gangpaden vol met vrouwen en hier en daar een verdwaalde man ademden gezelligheid. Met twee volledig uitverkochte beurshallen en ruim 27.000 bezoekers mag gesproken worden van een zeer succesvol evenement.

“Trouwe bezoekers van Vrouw! hebben kunnen zien dat de beurs weer gegroeid is dit jaar. Met circa 30 deelnemers extra is dit de grootste editie Vrouw! tot nu toe” vertelt beursmanager Emmy Dijkstra. “Alle segmenten zijn goed vertegenwoordigd op de beurs. Zo konden bezoekers bij binnenkomst langs wooninspiratie huisjes lopen, ingericht door diverse woonwinkels. Op het Beautyplein was alles te vinden voor je innerlijk en uiterlijk en kon je eindeloos shoppen bij 260 winkels onder één dak. Naast de nieuwe deelnemers waren er ook vele vertrouwde deelnemers aanwezig. “

Tussen de 260 deelnemers waren er veel nieuwe workshops en programma-items te vinden op Vrouw!. Zo konden vrouwen aansluiten bij creatieve workshops zoals dromenvangers maken, stippen op porselein, action painting en Ibiza portemonneetjes maken. Zelfs een tattoo laten zetten op de beurs was mogelijk! Naast creatieve activiteiten konden bezoekers ook praktisch aan de slag bij de ANWB Ladies Pech cursus of een CV check doen bij Femmeployment Plaza powered by Vrouw!.

Niet te missen op Vrouw! was het hoofdpodium, hier vonden onder andere het gehele weekend spetterende modeshows en live optredens plaats. Tijdens de Vrouw! modeshow werden de nieuwste voorjaarstrends onder begeleiding van een saxofonist en bekende hits getoond. Bezoekers kregen ook zelf de kans om ontdekt te worden als model bij de Jamm Model Search for all sizes and ages. De winnares is volgend jaar zelf terug te zien in de Vrouw! modeshow. De live optredens werden verzorgd door drie oud deelnemers van The Voice of Holland en zorgde voor een sfeervolle muzikale break op de beurs.

De beursorganisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie en de eerste inschrijvingen voor Vrouw! 2020 zijn al binnen. Na een succesvolle 12e editie Vrouw! is de datum van Vrouw! 2020 bekend gemaakt. Volgend jaar vindt Vrouw! plaats op 13, 14 en 15 maart 2020.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws