€ 10.000 voor iedere Nederlander.

door | 25 januari 2021 | Nieuws

Eindhoven – € 10.000 voor iedere Nederlander belastingvrij, dat klinkt niet alleen als een fantastisch feest voor iedereen, maar het is enorm goed voor het herstel van Nederland. Naast de enorme boost in koopkracht voorkomt het ook veel problemen in de maatschappij. Problemen die de staat – alles bij elkaar opgeteld – meer kosten dan deze schenking.

Door de Coronacrisis bevinden veel mensen en ondernemers zich op het randje van de afgrond. De opgelopen achterstanden en schulden vormen een dusdanige drempel dat ze deze veelal niet meer kunnen overwinnen. De armoede, schuldsanering en faillissementen die daar het gevolg van gaan zijn, gaat de staat vele miljarden kosten.

Met € 10.000 wordt de mogelijkheden geboden om deze problemen te voorkomen en hoeven ze zij niet op kosten van de staat te gaan leven. Niet iedereen heeft dit nodig, maar het uitzoeken en handhaven van regels over, voor wie het wel of niet gerechtvaardigd is, kost veel meer, dan gewoon iedereen van 18 jaar of ouder € 10.000 te geven.

Het raakt ook die mensen die nog voor de Coronacrisis al in de schulden of financiële problemen zaten en het geeft startende ondernemers net die boost om de kansen te pakken ze nodig hebben.

Zo wordt het een feest voor iedereen en hebben we met elkaar de (draag)kracht om aan de wederopbouw van de economie te werken, zodat voor iedereen het leven in Nederland een feest kan zijn.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws