Easy Tent Verhuur: Elst specialist in tentenverhuur voor de zakelijke en de particuliere markt

door | 5 februari 2019 | Nieuws

EASY TENT VERHUUR

is specialist in tentenverhuur voor de zakelijke en de particuliere markt. Wilt u een bijzondere tent huren? In ons assortiment vindt u prachtige feesttenten. U kunt bijvoorbeeld een stretchtent huren, of partytenten, hexadome tenten, stertenten, crossover tenten, dome tenten, harmonicatenten, pagodetenten en opblaastenten.

Bij EASY TENT tentenverhuur vindt u altijd een geschikte tent voor uw gelegenheid.

Tentenverhuur en inrichting
Uiteraard kunt u als particulier en als zakelijke gebruiker een tent huren bij ons. Wij verzorgen de tentenverhuur voor allerlei feesten en gelegenheden, zoals zakelijke netwerkborrels, bijeenkomsten, bruiloften en andere feestelijkheden. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele inrichting van de tent bij ons te huren. Wij verhuren tafels, stoelen, barren, heaters , vloeren, verlichting.

Advies tentenverhuur
Wilt u advies over het huren van een tent? Wij informeren u graag over soorten partytenten, formaten en prijzen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bijzondere feesttent huren? Onze crossover feesttenten zijn ware blikvangers EASY TENT tentenverhuur: uw specialist in verhuur van bijzondere tenten.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws