Easyfairs Belgium is een Great Place to Work

door | 20 maart 2019 | Nieuws

Dinsdagavond mocht Easyfairs Belgium met trots zijn eerste “Great Place to Work” erkenning in ontvangst nemen. Dirk Van Roy, CEO Easyfairs Belgium, is bijzonder fier op zijn team: “Werken in de eventsector vraagt veel van onze medewerkers. Daarom vinden wij het als bedrijf heel belangrijk om hen te bedanken, successen te vieren én hun wellbeing voorop te zetten. Het is bijzonder fijn om nu de bevestiging te krijgen van onze medewerkers dat Easyfairs een Great Place To Work is!”

Great Place To Work is een inititatief van het Great Place To Work Institute Belgium in samenwerking met Vlerick Business School en mediapartner Jobat/Mark Magazine. De werknemers vullen een tevredenheidsenquête in en de organisatie wordt onderworpen aan een inhoudelijke analyse (culture audit).

Easyfairs Belgium nam voor de eerste keer deel en blikt tevreden terug. Machiël De Cock, Talent Manager Easyfairs Belgium: “Deze audit liet ons kritisch kijken naar onze organisatie en de verschillende HR processen. Wij definieerden op basis van de enquêteresultaten ook al enkele actiepunten om het in de toekomst nog beter te doen. We zijn alvast heel blij dat onze werknemers bevestigen dat dit een leuke werkplek is!

In België stelt Easyfairs meer dan 170 mensen te werk. Passie en ondernemerschap staan voorop. Een eigen opleidingsprogramma, de Easyfairs Academy, helpt medewerkers om hun talenten te ontwikkelen en hun professionele doelen te bereiken. Bovendien besteedt Easyfairs Belgium ook bijzonder veel aandacht aan het persoonlijk welzijn en fun op het werk.

Over Easyfairs

De missie van Easyfairs is de organisatie van buitengewone belevingen en toekomstgerichte events die communities dichter bij elkaar brengen en hen klaarstomen voor de toekomst.

De Easyfairs Group beheert 10 eventlocaties in België, Nederland en Zweden en organiseert meer dan 218 events in 17 landen.

Easyfairs België organiseert meer dan 30 evenementen. Het portfolio bestaat o.a. uit Advanced Engineering, Art Brussels, bis, Bois & Habitat, Dentex, Empack, FACTS, Green Expo, Horeca Expo, Intirio, MoOD & Indigo, Made in Asia, REALTY, Saveurs & Métiers, Soins & Santé, Transport & Logistics, … .

Easyfairs België beheert 4 eventlocaties: Flanders Expo in Gent, Antwerp Expo, Namur Expo en Nekkerhal-Brussels North in Mechelen. Alle locaties bieden uiteenlopende mogelijkheden voor zowel beurzen, congressen, evenementen, concerten, vergaderingen en (bedrijfs)feesten.

Easyfairs streeft ernaar om de meest dynamische, flexibele en doeltreffende speler te zijn in de evenementensector. Om dit doel te bereiken zet de organisatie de beste marketing- en technologietools in, stelt het 750 geëngageerde medewerkers tewerk en creëert het sterke merken. ‘Visit the future’ met Easyfairs.

Bezoek voor meer informatie onze website www.easyfairs.com.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws