Event Inspiration bekrachtigt ambitie met drie toetredende aandeelhouders

door | 12 januari 2021 | Nieuws

Simon Renes verwelkomt Jelle van Keulen, Bas Veldkamp en Barbara van Baarsel

Event Inspiration zette in maart 2019 haar eerste stappen met de ambitie het meest relevante inspiratieplatform van de evenementenbranche te worden. Na enkele ‘oei, ik groei’-momenten, een steeds groter wordende community én vooral veel bewijslast is ons één ding zeker geworden: we are here to stay!

Van inspiratieplatform tot startpunt voor events

Event Inspiration is uitgegroeid tot veel meer dan een verzamelplek van inspiratie en adressen van agencies, locaties en eventleveranciers. In nog geen twee jaar tijd is het platform uitgebreid met het laatste branchenieuws, een complete vacaturebank, inhoudelijke kennis-artikelen, stevige whitepapers, live events en meer. Allemaal vanuit dezelfde gedachte; het bedienen en inspireren van de event professional en marketing expert.

De A is van Ambitie, de B is van Beter

Simon Renes, oprichter van Event Inspiration: “We zijn in korte tijd hard gegroeid, mede dankzij een ijzersterk team van eventliefhebbers én ervaringsdeskundigen uit het vak. Het werd tijd om de ambities aan te scherpen, waarbij geldt: ‘alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. Daarom heb ik ruimte gemaakt voor deze drie nieuwe aandeelhouders, die sinds de start al onderdeel zijn van de club.”

Jelle van Keulen, sales manager: “Toen Simon ons in het najaar vroeg hoe wij de toekomst van Event Inspiration voor ons zagen, bleken onze ambities net zo grenzeloos als bij de start. Het duurde niet lang voordat we met zijn vieren enthousiast aan tafel schoven. Niets houdt ons tegen om de community te vergroten en dit geweldige merk verder uit te bouwen.”

Bas Veldkamp, hoofdredacteur: “Precies. Event Inspiration voelt echt als ons kindje. In alles voel ik mij ermee verbonden en ik zie het als mijn persoonlijke missie om al het moois dat wij tegenkomen te delen met anderen. Daar komt bij dat ik nu ook de ambitie om te ondernemen op deze manier kan opvolgen.”

Barbara van Baarsel, uitgever: “De stap van strategisch partner naar aandeelhouder voelt vanzelfsprekend. Ik heb veel vertrouwen in onze missie echt onderscheidende live en online communicatie-oplossingen te delen. Ook, of eigenlijk juist nu. We zijn tenslotte een tikkie rebels: tegen de stroom in stappen de mannen en ik in een avontuur waar een jongensboek een puntje aan kan zuigen!”

2021: een jaar vol ontwikkelingen

Het jaar 2020 was a bumpy ride, maar die rit zorgde er wel voor dat Event Inspiration nog beter antwoord kon geven op hulpvragen uit de branche. Om daarin nog beter te voorzien, wordt achter de schermen hard gewerkt aan…. Daarover later meer, maar verwacht binnenkort opnieuw beschuit met muisjes. Inderdaad, één plus één is drie – of eigenlijk vier – en samen komen we verder met ‘sharing the bright side of live’.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws