EXCELLENT Woonbeurs keert terug naar Rotterdam Ahoy

door | 30 oktober 2019 | Beurzen, Nieuws

Hét woon & lifestyle event met o.a. Borek, Hoi4u Group, Hästens en Kamsteeg Tuinen

Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december kunnen bezoekers inspiratie opdoen tijdens de EXCELLENT Woonbeurs in Rotterdam Ahoy. Of u nu toe bent aan een volledige upgrade of een dag vol beleving; bij de beurs kunt u het hele weekend terecht voor prachtige interieurs, meubels, verlichting, auto’s, sieraden, kunst, mode en nog veel meer.

Architecten
Verwacht onder andere top architecten die de nieuwste trends tonen. De inspiratiehuizen staan letterlijk als een huis. Bezoekers kijken hun ogen uit bij de combinaties van marmer, leer en staal. Elk huis heeft een eigen sfeer en uitstraling, die verwijst naar de architect of designer.

Bij elkaar zijn er maar liefst 200 nationale en internationale specialisten uit de woon- en lifestyle-branche aanwezig op 12.000 vierkante meter. Tal van hoogwaardige bedrijven uit de woonbranche, absolute topmerken, vooraanstaande designers en architecten tonen de beursbezoekers mogelijkheden op het gebied van wonen en leven. Ook staan er een aantal luxe/exclusieve automodellen in de schijnwerpers. Er wordt zelfs een nieuw model gepresenteerd tijdens de beurs.

Haute Couture
Designmaster & internationaal fashion-producer Jerry Luxenburg is aanwezig voor een geweldige haute couture-modeshow. Hij heeft diverse succesvolle samenwerkingen achter de rug met grote designers en merken als Emporio Armani, Swinda van Dijk, Lingerie Maison Close, Patrizia Pepe, Kathryn Milan en Sheguang Hu.

Live cooking
Sterrenkok Marcelino staat in de keuken bij de designwoning van By Anja Kroon. Deze ster is bekend van het programma Cooking With The Stars op RTL4.

Vip-avond
Verwacht daarnaast de nodige entertainment. Zo is er donderdagavond (28 november) een exclusieve vip-avond met diverse zangers, die de beurs openen met een heerlijke mix van klassiekers en soulnummers. Op deze avond vindt tevens de exclusieve fashionshow van Jerry Luxenburg plaats. Het wordt gegarandeerd een spectaculaire openingsavond.

EXCELLENT Woonbeurs is voor het publiek toegankelijk van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december. Meer informatie over het evenement is te vinden op de website www.excellentmagazine.nl. Tickets zijn verkrijgbaar via https://shop.eventix.io/5007d210-cfd9-11e9-9e19-195835c0fbce/tickets.

Over EXCELLENT Woonbeurs
EXCELLENT Woonbeurs is een exclusieve woon- en lifestyle-beurs, gericht op de consument uit het hoger- en topsegment. Dit jaar zal de beurs voor de zesde keer in Rotterdam georganiseerd worden. Van donderdag 28 november tot en met zondag 1 december wordt Ahoy weer omgebouwd om het event nog mooier en groter te maken dan voorgaande jaren.

Noot voor de redactie
Neem voor meer informatie, beeldmateriaal en interviews contact op met Jordy van Hoi4u Group B.V. via jordy@hoi4ugroup.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws