Expobull; uw adviesbureau voor al uw vragen op het gebied van Beurzen & Events en Interieurs.

door | 3 december 2019 | CLC Vecta ledennieuws

Toen ik, Peter van Os, in 2006 besloot om de activiteiten van de Nederlandse tak van het in beurzen en evenementen gespecialiseerde bedrijf Van Os-Sonnevelt te staken had ik geen idee van het feit dat bestaande kennis en opgedane ervaring zouden leiden tot een nieuw bedrijf dat zich richt op het met raad en daad terzijde staan van organisaties die actief zijn in de wereld van beurzen en evenementen. ‘In plaats van het verhuren van meubilair en vloerbedekking verhuur ik nu mijzelf als persoon voor advies, bemiddeling en event-management. Met de goede naam die is opgebouwd met Van Os-Sonnevelt ben ik geen vreemde in deze fantastische bedrijfstak, waarin iedereen elkaar kent en vertrouwen de basis is voor samenwerking’.

Met een goede en parate kennis van alle beursgebouwen in Nederland en België, van de meeste organisatiebureau’s en van de belangrijkste toeleveranciers biedt mijn bedrijf Expobull oplossingen voor ieder onderdeel van het organisatieproces dat moet leiden tot een evenement of congres. ‘Wij zoeken de beste en snelste oplossing, zodat tijd bespaard kan worden tijdens voorbereiding en uitvoering. Expobull ontzorgt zowel de organisator als de exposant’. Voor de organisator kan Expobull adviezeren in de keuze van locatie en leveranciers. Ook kan de organisator de coördinatie van het project (of deel ervan) overlaten aan Expobull en zich zo verzekeren van een geslaagde uitvoering. De exposant vindt bij Expobull een juist advies met betrekking tot deelname en profilering. ‘Dankzij een jarenlange ervaring met ontwerp en inrichting weet Expobull exact wat er in de markt aangeboden wordt en wat door de exposant kan worden gebruikt om een uitstekende communicatie met de beoogde bezoeker te creëren’.

Als toeleverancier voor meubilair en vloerbedekking heb ik vrijwel elke beurs en iedere hal in Nederland en België bezocht. ‘Uiteraard beperkte ik mij niet tot het uitsluitend leveren van de gevraagde producten of diensten. Ook de beoogde boodschap van een evenement of beursdeelname interesseerde mij en prikkelde mij tot het bedenken van eigen ideeën en concepten voor beursdeelname’.

Met een goede kennis van live communicatie en van de voorwaarden die nodig zijn om de juiste doelgroep te kunnen bereiken is Expobull al vele jaren succesvol actief op de Nederlandse en Belgische markt. ‘Dankzij deze nieuwe activiteit geef ik op een geheel andere wijze invulling aan mijn wens om betrokken te blijven bij de branche waarin ik van kind af aan mee opgegroeid ben’.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws