Feestbeesten in het Gelredome

door | 5 maart 2019 | Evenementen

Op zaterdag 11 mei verzamelen alle FEESTBEESTEN zich tijdens een uniek en nieuw festival waarbij de beste en leukste artiesten samen het grootste feest komen vieren!

Feestbeest act Snollebollekes verkoopt twee keer Gelredome uit binnen een paar uur. Koning der piraten en bühne beest van het Levenslied Jannes verkocht dezelfde Arnhemse Tempel ook volledig uit in 2017 en 90’s grootheid Mental Theo deed het met twee keer een uitverkocht Ziggodome. En wat te denken van Tino Martin die met zijn karakteristieke en beestachtige goede stem het Olympisch Stadion volledig vult. 2 Unlimited, de best verkopende act die Nederland ooit heeft voortgebracht, sluit het festival af met een spetterend exclusief optreden.

Er is maar 1 festival waar al deze grootste muziekhelden bij elkaar komen en samen met het publiek de beest gaan uitgangen. 11 mei FEESTBEESTEN FESTIVAL ARNHEM, geproduceerd door de gebroeders Hartkamp.

Vergezeld van smartlap leeuwenkoning Ronnie Ruysdeal,  feesttijgers Party Animals en vele andere FEESTBEESTEN zoals John WestHet Feestteam, Jody Bernal, Django WagnerJoey Hartkamp en Henk Dissel belooft dit festival beregezellig te worden.

Hossen, lachen, drinken, springen, schreeuwen, lallen, zingen, eten het wordt beestachtig gezellig op dit geweldige nieuwe festival.

De gigantische Feestfestival tent wordt een waanzinnige feestende beestenboel waar de confetti niet aan te slepen zal zijn. Beesten moeten feesten. Dat kan je wel aan de telgen van de bekende liedjesschrijver Emile Hartkamp overlaten. Met de paplepel werd feest bij ze ingegoten. Ze weten niet beter, ze zijn een en al feest.  Hun concept FEESTBEESTEN is al 3 jaar uitverkocht op uiteenlopende locaties. Dit overweldigende succes moest gewoon met een festival bekroond worden. Zaterdag 11 mei gaat het gebeuren.

FEESTBEESTEN Festival, een beest van een Feest! Er is een beperkt aantal vroege vogel kaarten te koop voor € 22,50. Daarna regular tickets voor  € 27,50 excl fee.

Kaartverkoop via www.feestbeestenfestival.nl. Maximaal 10.000 kaarten beschikbaar.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws