Festivak, 7 & 8 november, Nekkerhal/ Brussels North, Mechelen

door | 4 september 2018 | Beurzen

Op 7 & 8 november 2018 vindt de 22e editie van Festivak plaats in de Nekkerhal- Brussels North te Mechelen. De beurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het belangrijkste ontmoetingspunt van de evenementenbranche.

De ruim 5.000 bezoekers vertegenwoordigen het volledige spectrum van de evenementenbranche. Zij zijn betrokken bij de organisatie van alle mogelijke typen live evenementen zoals bedrijfsevenementen, publieksevenementen, meetings, incentives, congressen en beurzen

De beursvloer met ruim 200 exposanten biedt het meest uitgebreide aanbod van producten, diensten, materiaal, technologie en entertainment voor deze sector.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Festivak?

Vraagt u hier de deelnemersbrochure aan: http://www.festivak.be/nl/exposanten/brochure 

of neem contact op met Jill Oomen, +31 (0)40 280 84 02 of via jill@ogz.nl.

Leden van Febelux en B-ESA ontvangen 15% korting op de volledige meterprijs.


Safety First centraal tijdens Festivak 2018!

Tijdens Festivak op 7 & 8 november a.s. in de Jaarbeurs Utrecht staat het thema ‘Safety First’ centraal. Het thema veiligheid staat bij Festivak al jaren hoog in het vaandel en een absolute voorwaarde voor een  geslaagd evenement.

Dit thema zal dit jaar daarom nog specifieker terugkomen op de beursvloer en in het inhoudelijke programma.

Op jaarbasis bezoeken honderdduizenden mensen één of meerdere evenementen. De veiligheid van evenementenbezoekers en zeker ook het personeel dat er bij opbouw, tijdens het event en bij afbouw werkt is een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement.

Om evenementen ordelijk en veilig te laten verlopen, moet met allerlei aspecten rekening worden gehouden.

Maar hoe vind je als organisator de juiste partner en weet je de juiste regelgeving om jouw event  te ondersteunen? Je ontmoet ze allemaal op Festivak!

Met enerzijds operationele veiligheid op de werkvloer en anderzijds online veiligheid via social media of door  inzet van big data komen actuele zaken aanbod op de beurs.

Beursvloer

Op de beursvloer ontmoet je aanbieders van producten en/of diensten die organisatoren ondersteunen bij het verwezenlijken van jouw event. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen neemt alleen maar toe en deze exposanten kunnen helpen om jouw event naar een hoger niveau te brengen. Laat je informeren in inspireren hoe jij jouw event onderscheidt op het gebied van veiligheid

Programma

Niet alleen op de beursvloer staat het thema ‘Safety First’ centraal. Ook in het programma zal uitgebreid aandacht zijn voor dit thema. Gedurende de 2 beursdagen vindt er een inhoudelijk programma plaats verdeeld over 2 zalen met vele toonaangevende sprekers.

Thema’s die terugkomen op de beursvloer en in het lezingenprogramma zijn:

Brandveiligheid

Crowdmanagement

Evenementenbeveiliging

Evenementenvergunning

Onlineveiligheid

Risicoanalyse en dreigingsanalyse

Sociale media en veiligheid bij evenementen

Verkeer en vervoer

Heb je interesse om jouw organisatie te presenteren tijdens Festivak? Neem dan contact op met Jill Oomen, projectmanager, via nummer +31(0)40-280 84 02 of per mail via jill@ogz.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws