Festivak Nederland, 15 & 16 november, Jaarbeurs, Utrecht

door | 30 augustus 2017 | Beurzen, Evenementen

Op 15 & 16 november zal de 21e editie van Festivak plaatsvinden in de Jaarbeurs, Utrecht.Festivak is dé vakbeurs die zich richt op de organisatie van festivals en (grootschalige-)evenementen.

Aanwezig zijn tijdens Festivak 2017 is een ‘must’ als je werkzaam bent binnen de evenementenbranche of toeleverancier bent aan deze enerverende bedrijfstak.

Ook in 2017 zal de complete evenementensector elkaar weer in twee dagen ontmoeten.

Ruim 6.000 professionals uit verschillende branchegroepen vinden op Festivak praktische oplossingen en vele innovaties voor hun evenementen.

Traditioneel zal de beurs op de eerste beursdag worden afgesloten met de grootste brancheborrel uit de evenementenbranche.

Een evenement moet kloppen; op alle fronten.

Bij het organiseren van een event; publiek of privaat, groot of klein, binnen of buiten moeten alle facetten optimaal in orde zijn. In het huidige evenementenlandschap zien we steeds meer samensmeltingen en samenwerkingsverbanden om te zorgen dat de events optimaal worden georganiseerd.

Innovatieve oplossingen

Organisatoren moeten niet alleen creatief zijn in de manier waarop zij bezoekers voor zich winnen, maar ook om ze te behouden en loyaliteit op te bouwen. De vraag naar innovatieve en unieke oplossingen zowel on- als offline neemt daardoor toe.

Sterk inhoudelijk programma

Wil je dus volledig op de hoogte zijn van innovatieve oplossingen in de evenementenbranche?

Bezoek dan Festivak. Naast een inspirerende beursvloer wordt er veel aandacht besteed aan een sterk inhoudelijk programma waar praktijkcases en actuele onderwerpen ruimschoots aan bod komen!

Een uniek netwerkmoment

Tijdens Festivak vindt u praktische informatie over alle denkbare zaken die komen kijken bij de organisatie van een evenement, zoals facilitaire voorzieningen, dienstverlening, marketing, locaties, techniek, catering, verhuur, decoratie… etc.

Bezoek aan de beurs is kosteloos. Registreren kan via www.festivak.nl.

Op deze website vindt u tevens meer informatie over de beurs.

Voor meer informatie mailt u naar Jill Oomen, jill@ogz.nl of belt u naar +31 (0)40 280 8400

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws