G10 met PRSONAS holografische interactieve assistent winnaar van de FGNoviteitenprijs 2018 tijdens de Vakbeurs Facilitair

door | 6 februari 2018 | Beurzen

De holografische interactieve assistent van PRSONAS is op de grootste facilitaire vakbeurs van de Benelux uitgeroepen tot het meest innovatieve product van 2018. G10, het bedrijf dat dit product in samenwerking met PRSONAS in Nederland presenteert, won de FGNoviteiten Juryprijs omdat de technologie achter deze diensten kan zorgen voor een doorbraak in het bedrijfsleven.

De onafhankelijke vakjury prijst niet alleen het innovatieve karakter van PRSONAS, maar ook de vooruitstrevendheid waarmee G10 het product in de markt zet. De jury is van mening dat de assistenten de volgende generatie in selfservice oplossingen zijn en dat zij in de toekomst een belangrijke rol kunnen vervullen in het bedrijfsleven. Door G10 is deze Amerikaanse innovatie nu ook in Nederland binnen handbereik. De holografische interactieve assistenten leveren een meerwaarde voor bedrijven, winkels, instellingen of op evenementen.

Over PRSONAS

De PRSONAS holografische assistent is de nieuwste generatie selfservice oplossing waarbij met behulp van holografische projecties, augmented en virtual reality, de assistent kan optreden als receptioniste, productspecialist of gastvrouw.

Door de geautomatiseerde contactmomenten nemen de assistenten veel werk uit handen van facilitair personeel. Daarnaast is het mogelijk de data van de contactmomenten op te slaan en te analyseren.

Meer weten over PRSONAS: www.prsonas.nl

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws