Gelderpop 7 juli op Zeumeren

door | 2 juli 2018 | Evenementen

Op zaterdag 7 juli a.s. vindt de eerste editie van Gelderpop plaats op recreatiegebied Zeumeren in Voorthuizen/ Barneveld. Met diverse artiesten zoals BLØF, Chef ‘Special, Miss Montreal, Di-rect, Handsome Poets en Wulf wordt het een zomerse, muzikale dag! Tijdens het evenement zijn alle stranden op Zeumeren gesloten en niet beschikbaar voor dagrecreatie. Daarnaast zijn SchatEiland, kiosk en Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren deze dag gesloten. De waterskibaan is uitsluitend geopend voor abonnementhouders. De organisatie van Gelderpop verwacht zo’n 8.000 bezoekers. 

Vanaf 12.00 uur gaan de poorten open. Het evenement zelf start om 13.00 uur en duurt tot 0.00 uur. Gelderpop is inmiddels uitverkocht, kaarten zijn helaas dus niet meer te bestellen.

Op- en afbouw

Op maandag 2 juli 2018 start de opbouw. Tijdens de op- en afbouw is het kinderstrand en de ligweiden gewoon te gebruiken. Maandagavond 9 juli wordt het terrein vanaf 20.00 uur weer opgeleverd. Tijdens de op- en afbouw zijn Lounge&Sport Paviljoen Zeumeren en SchatEiland Zeumeren gewoon bereikbaar, zie www.zeumeren.nl.

Vrijdag 6 juli tussen 17.00 en 19.00 uur vindt de soundcheck plaats, die enige geluidshinder kan veroorzaken. Kijk voor meer informatie opwww.gelderpop.nl.

Dagrecreanten zijn op 7 juli van harte welkom op recreatiegebied Strand Nulde of Zandenplas.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws