Gids 24 7 365 voor permanent en kosteloze aandacht

door | 26 juni 2019 | Nieuws

Standhouders van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 hebben 17 mogelijkheden om alle belangstelling op te eisen van de vele tienduizenden oud-bezoekers van het evenement. Welke die mogelijkheden zijn, staat in de gids 24 7 365 voor permanent en kosteloos in de belangstelling staan voor deelnemers aan de editie 2020, die vandaag is verschenen. In 12 pagina’s worden 17 kosteloze voordelen voor de standhouders in het kort toegelicht.

De beursorganisatie werkt er achter de schermen hard aan om van iedere mogelijkheid een uitgebreide toelichting samen te stellen. Daarnaast is er nog een uitbreiding met 6-8 nieuwe mogelijkheden in voorbereiding. Het streven is om alles tijdens de vakantiemaanden af te werken, zodat de standhouders ná de vakanties meteen en voluit aan de slag kunnen gaan met het genereren van aandacht voor zowel hun bedrijf als producten.

De gedachte achter de actie is, dat standhouders van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 maximale belangstelling van de bezoekers van deze 22ste editie krijgen. Dat betekent niet alleen meerwaarde voor de deelnemers, maar ook dragen zij dan bij aan de permanente bezoekerswerving, zodat er meer bezoekers naar de editie 2020 gaan komen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Bekijk hier de gids.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws