Google topman Mo Gawdat, Matt Simons en Jan Jaap van der Wal toegevoegd aan programma BusinessBoost Live

door | 30 oktober 2017 | Evenementen, Nieuws

BusinessBoost Live heeft opnieuw enkele bekende namen toegevoegd aan de line-up. Het nieuwe inspiratie-event, dat plaatsvindt op 29 november 2017 in Rotterdam Ahoy, heeft met Mo Gawdat, Matt Simons, Jan Jaap van der Wal, Aart van Veller (Vandebron) en Hugo de Koning (Young Capital) het programma nagenoeg rond.
Google topman Mo Gawdat vertelt op BusinessBoost Live over zijn onlangs uitgebrachte boek ‘De logica van geluk’. Hierin onderzocht Gawdat zijn eigen sombere buien en vond hij, na een uitgebreide literatuur- en data-analyse, een ‘formule voor geluk’. Cabaretier Jan Jaap van der Wal zal op zijn eigen luchtige manier inspiratie bieden en de Amerikaanse artiest Matt Simons treedt niet alleen op, maar vertelt ook hoe hij via Nederland de wereld veroverde.
‘Next-generation’ entrepreneurs Aart van Veller en Hugo de Koning komen praten over hun ondernemingen; het duurzame energiebedrijf Vandebron en uitzendbureau Young Capital.
Eerder werd al bekend gemaakt dat House Of Cards acteur en bedenker Kevin Spacey, John de Mol, Eva Jinek en Winston Gerschtanowitz hun opwachting zullen maken tijdens de inspiratieshow.
BusinessBoost Live is een initiatief van ING en Tribe Company. Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via de website businessboostlive.nl.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws