HEBO FLOORING SOLUTIONS WORDT COVER FLOORING

door | 1 april 2019 | Beurzen

Hebo Flooring Solutions & het Belgische Event Flooring Services gaan vanaf 1 april 2019 samen verder gaan onder de naam Cover Flooring.
Normen en waarden worden op elkaar afgestemd om one big family te vormen: een dynamisch, efficiënt en professioneel team, dat zin heeft om met jouw project aan de slag te gaan en zijn grenzen letterlijk en figuurlijk voor je te verleggen.

Met creatieve, innovatieve vloerbekleding zorgt Cover Flooring ervoor dat jouw evenement naar een hoger niveau getild wordt. Jouw bezoekers ervaren een wow-gevoel zodra ze binnenstappen in die fascinerende wereld. Een unieke aankleding kenmerkt immers een geslaagd event en creëert een buitengewone beleving voor iedere bezoeker. Het is de eyecatcher van de avond én blijft nog een hele tijd nazinderen. Cover Flooring denkt met je mee, zodat men samen een stapje verder kan gaan.

Begeleiding bij iedere stap en de mogelijkheid om de ecologische voetafdruk van jouw event te verkleinen dankzij de recyclage-mogelijkheden van Cover Flooring, dat is the extra mile. Het Cover-team loopt deze extra mile snel en efficiënt, zonder het einddoel uit het oog te verliezen: jou het mooiste evenement bezorgen.

Je hoeft zich geen zorgen te maken. Jouw vragen zijn voor Cover Flooring een uitdaging. Het creëren van innovatieve vloerdecoratie is immers de trots van Cover Flooring. Volgens jouw wens, innovatief, duurzaam, flexibel,… met een ervaren team en kwalitatieve materialen. De wensen van de klant staan honderd procent voorop. Cover Flooring zorgt graag voor een open, eerlijke, enthousiaste en warme sfeer. Want dat is wie ze zijn en dat is hoe ze willen werken. In de nieuwe naam én in de nieuwe slogan komt dat perfect tot uiting: ‘We’ve got you covered’!

Wil je graag op de hoogte blijven? Zeer binnenkort kan je terecht op de nieuwe website: www.coverflooring.com.

Partnerbijdragen

Werk jij graag met mensen en heb jij een passie voor verkopen? Dan heeft totaalBED een toffe baan voor jou! Jordi (23) is verkoopadviseur bij totaalBED en vertelt waarom het zo leuk is om bij dit bedrijf te werken. Na zijn opleiding detailhandel werkte Jordi een tijdje in een dierenwinkel. ”Dat was leuk, maar ik kon daar […]

...

Meer nieuws